Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Skrúcaný má zmysel pre humor: Takto si zaspomínal na uniknuté intímne video!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Toto by sme nečakali! To, že herec Štefan Skrúcaný (57) má zmysel pre humor, vie zrejme každý. Z televíznej obrazovky sú mnohým známe jeho vtipné scénky, ale to, že si vie vystreliť aj sám zo seba, zrejme tušil iba málokto. Pred pár dňami sme sa o tom presvedčili sami. Pozrite, čo vypustil humorista z úst!

V roku 2007 sa prevalilo, že herec Štefan Skrúcaný má milostný pomer vtedy iba s 22-ročnou Dominikou Lukáčovou. V tom čase sa dokonca objavilo aj video, ktoré odhalilo milencov v najdôvernejších situáciách, ktoré mali zostať v súkromnou archíve. Išlo o intímne milostné video. To zachytilo oboch aktérov nahých a nechýbal ani Dominikin pikantný komentár.

Pri takejto chúlostivej téme by sme čakali, že herec sa k tomu už radšej nikdy nebude vracať. Opak je však pravdou a naše prekvapenie si po 10 rokoch z tohto videa dokáže robiť dokonca žarty. S hercom sme sa rozprávali pred pár dňami po prehliadke, kde sa objavil ako model. Zaujímalo nás, ako sa v tejto polohe cíti. „Rozpačito. Rozhodne sa ako model necítim a už vôbec nie v mojom veku. Cítiť sa v mojom veku ako model, to by chcelo okamžitú hospitalizáciu,“ povedal Skrúcaný, na čo sme mu kontrovali, že byť modelom v jeho veku nie je nič zvláštne.

Momentálne sú totiž hitom internetu aj muži v jeho veku, ktorí sa prezentujú rôznymi fotkami či videami. Napríklad tancujúci takmer 50-tnik Gianluca Vacchi je dobrým príkladom. Na to Skrúcaný vtipne odvetil: „Keďže ja mám s videami veľmi zlú skúsenosť, už by som veľmi nerád bol hviezdou sociálnych sietí. Takže mne to stačí v tejto forme.“ Ako sa zdá, zmysel pre humor hercovi naozaj nechýba, keď si vie urobiť žarty aj zo seba...

skrucany video

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu