Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

To je ale trapas! Slovenská kráska sa bude hanbiť... Za toto ju všetci vysmejú!

Krásna Zuzana Kollárová Zobraziť galériu (6)
Krásna Zuzana Kollárová

BRATISLAVA – Poriadne sa strápnila! Súčasťou slovenského šoubiznosu sa stala nedávno aj krásna brunetka z Bratislavy - Zuzana Kollárová (24), ktorá ohúrila svojou krásou a stala sa Miss Universe SR 2016. To, že nebude sedieť niekde v kúte bolo jasné hneď každému, kto ju videl. Je krásna a sexi a rovnako ako mnohé iné dievčatá, aj ona sa rada pochváli svoju dokonalou postavou či outfitom na sociálnej sieti. Najnovšie sa však poriadne strápnila. Chcela sa na zábere vylepšiť a teraz ju za to určite mnohí vysmejú!

Je jej toto treba?! Čerstvá slovenská víťazka súťaže krásy Zuzana Kollárová je bezpochyby nádherná žena, ktorá očarila nejedného Slováka. Má krásnu tvár a dokonalé telo, ktoré rada vystavuje na obdiv. Niet sa čo čudovať, veď sa má čím pochváliť.

Nedávno však svojich fanúšikov doslova šokovala. Na sociálnu sieť pridala záber, ktorý sa rozhodla vylepšiť. Nebolo by na to nič zvláštne, veď rôzne filtre dnes už používa takmer každý. Brunetka však využila niečo iné, a to do očí bijúce zoštíhľujúce grafické úpravy. Usvedčili ju krivé steny po bokoch jej tela a podlaha. Všimol si to pozorný čitateľ, ktorý nás na to upozornil. A veru, uznajte, nedajú sa prehliadnuť.

Zverejnená fotografia sa však určite dočká poriadneho výsmechu. Veď v jej prípade je to poriadny trapas. Má predsa postavu, ktorú jej mnohé iné ženy závidia a nemusí sa teda na sociálnych sieťach takto „vylepšovať“. Zuzana, ty to nepotrebuješ, teraz sa budeš iba hanbiť...

Úradujúca kráľovná krásy vužila do očí bijúce zoštíbľujúce grafické úpravy, čím sa poriadne strápnila. Prezradili ju krivé steny a podlaha.
Zobraziť galériu (6)
Úradujúca kráľovná krásy vužila do očí bijúce zoštíbľujúce grafické úpravy, čím sa poriadne strápnila. Prezradili ju krivé steny a podlaha.

Viac o téme: Zuzana Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu