Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z tohto by vám aj zabehlo: Slovenská TOP krása pokope!

Slovenské missky predávali zákusky, aby vyzbierali peniaze na dobrú vec. Zobraziť galériu (12)
Slovenské missky predávali zákusky, aby vyzbierali peniaze na dobrú vec. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Chutné koláčiky a pohľad na sexi krásky? Nebezpečná kombinácia! V úvode týždňa sa slovenské missky vybrali do jednej z automobiliek, aby svojou troškou prispeli na dobrú vec. Obliekli sa do zvodných šiat, do ruky zobrali tácky so zákuskami a vymieňali ich za drobné finančné dary. No v ich prítomnosti mali páni čo robiť... Div, že im nezabehlo!

Slovenské TOP krásky sa v úvode tohto týždňa zmenili na dobrých anjelov - spojili svoje sily, aby prispeli na peknú vec. Obliekli si na seba sexi mini šaty, nahodili vysoké podpätky, zobrali do rúk tácky plné zákuskov a vyrazili do jednej z bratislavských automobiliek. Tam dobrotami ponúkali zamestnancov, ktorí na oplátku prispeli peniazmi do pokladničky.

No prítomní páni to mali poriadne ťažké. Pozerať sa na sexi pobehujúce missky a popri tom jesť svoj obed... No, to môže byť aj životu nebezpečné. Mnohým mužom sa totiž pri pohľade na krásne Slovenky zrýchlil dych, a tak je riziko zabehnutia naozaj vysoké! Všetko však prebehlo bez komplikácií. Dámy vyzbierali peknú sumičku peňazí, ktorú Nadácia venovala detským domovom a sirotám.

Slovenské krásky sa spojili pre dobrú vec.
Zobraziť galériu (12)
Slovenské krásky sa spojili pre dobrú vec.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Miss SlovenskoMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu