Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok pre fanúšikov: Andrea Verešová chce skončiť s modelingom!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

PRAHA - Známa slovenská modelka Andrea Verešová (36) opäť prekvapila. Extravagantná brunetka totiž v dohľadnej dobe plánuje zavesiť svoju úspešnú kariéru na klinec. Modelingové móla, či provokatívne outfity by tak mala čoskoro údajne vymeniť za niečo iné. Pozrite, čomu by sa chcela venovať!

Je neustále v centre diania, miluje žiaru reflektorov, rada strháva na seba pozornosť a na mnohých podujatiach je za hlavnú hviezdu. Reč je o modelke Andrei Verešovej, ktorá už roky patrí medzi najžiadanejšie ženy česko-slovenského šoubiznisu. O to viac šokujúce bolo zistenie, že práve táto vychytená manekýna plánuje s modelingovou kariérou raz a navždy skoncovať.

„Mám veľmi rada právo a určite by som sa mu chcela v budúcnosti venovať,“ vyjadrila pred rokmi pre český denník Aha! svoj vytýčený cieľ Andrea. Popri modelingu sa totiž brunetka venovala aj štúdiu práva, ktoré zavŕšila v roku 2007 úspešným promovaním na Západočeskej univerzite v Plzni.

No a najnovšie to vyzerá tak, že svoje tvrdenie by mala Andrea v dohľadnej dobe do bodky naplniť. Podľa jej vlastných slov by sa chcela k vyštudovanému odboru vrátiť a nadobro s modelingom skončiť práve vtedy, keď jej dve deti - syn Daniel a dcéra Vanessa povyrastú. Dnes už majú 7 a 9 rokov, tak sa nechajme prekvapiť, či sa jej stanovenú métu podarí dodržať. 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu