Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verešovej TRAPAS v spoločnosti: Ukázala nielen bradavky!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ups, to jej nevyšlo! Andrea Verešová (36) patrí k tým známym ženám, ktoré keď prídu do spoločnosti, svojím výzorom okamžite vyrazia dych. Modelka si totiž na svojom zovňajšku dáva naozaj záležať a vždy je tip-top. Pozornosť brunetka pútala aj začiatkom týždňa na galakoncerte v Prahe. Tentoraz však nie kvôli tomu, že vyzerala bezchybne, ale... Jejda, to je trapas!

Andrea Verešová je vzorom pre mnohé ženy - je krásna, má dokonalé krivky a navyše zakaždým vyzerá bezchybne. Teda, nie úplne vždy... Začiatkom týždňa sa totiž modelka objavila na galakoncerte v Prahe a tam si vyrobila naozaj úsmevný trapas. 

V čiernych šatách s rafinovaným výstrihom na chrbte vyzerala plavovláska aj tentoraz super, no stačilo sa lepšie zadívať a všetci prítomní sa začali červenať. Tmavá látka sexi róby sa totiž pod bleskami fotoaparátov zmenila na úplne priesvitnú. 

A keďže si kráska kvôli odhalenému chrbtu nezobrala podprsenku, obrysy jej šťavnatých pŕs a bradaviek bolo zreteľne vidieť. A nielen to - pozornosť pútali aj krivky jej zaobleného zadočku a biely štítok, ktorý spod presvitajúcej látky akoby svietil. Veď pozrite sami!

Andrea Verešová vyzerala aj na galavečere v Prahe super, no rafinované čierne šaty pod bleskami fotoaparátov odhalili aj to, čo nemali - jej bradavku.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová vyzerala aj na galavečere v Prahe super, no rafinované čierne šaty pod bleskami fotoaparátov odhalili aj to, čo nemali - jej bradavku.  (Zdroj: Profimedia)

Čierna látka šiat Andrey Verešovej bola zjavne taká tenká, že jej kompletne presvitali nielen sexi krivky jej oblého zadočku, ale aj biely štítok našitý z vnútornej strany.
Zobraziť galériu (5)
Čierna látka šiat Andrey Verešovej bola zjavne taká tenká, že jej kompletne presvitali nielen sexi krivky jej oblého zadočku, ale aj biely štítok našitý z vnútornej strany.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu