Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešovej pikantné fotenie: Dráždivé pózy, bradavky von a erotické »prádielko«!

Andrea Verešová dráždila viac ako dosť. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová dráždila viac ako dosť. (Zdroj: Instagram A.V.)

PRAHA - Andrea Verešová (36) patrí k tým modelkám, ktoré ukazujú svoje prednosti nielen na predvádzacích mólach. Niet sa však čomu čudovať, veď brunetka disponuje aj po dvoch deťoch ešte stále super sexi postavičkou. No a v týchto dňoch svoj ťažko skrotiteľný temperament predviedla opäť. V hlavnej úlohe však tentoraz nechýbali odhalené bradavky, či pekelne dráždivé pózy!

Krásna a nebezpečne zvodná! Takéto prívlastky dokonale vystihujú slovenskú modelku Andreu Verešovú, ktorá prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne provokuje fantáziu svojich fanúšikov. Naša bývalá misska totiž na väčšine svojich fotografií vystavuje na obdiv svoje bezchybné krivky, ktoré mužom doslova berú dych.


Verešová vytasila vražedný výstrih: Len tak-tak skryla bradavky!


No a o ich hriešne myšlienky sa táto príťažlivá brunetka postarala opäť. V rámci profesionálneho fotenia ich ale Andrea tentoraz potešila aj s ďalším bonusom. Ide o zverejnenie exkluzívneho videa priamo zo zákulisia, v ktorom sa predviedla ako hotová sexi šelma.

V priesvitnom „prádielku“ opäť predviedla nielen vypracovanú postavičku, ale aj šťavnaté obliny napumpovaného dekoltu. Pozornému oku však určite neuniklo aj menšie pikantné odhalenie, o ktoré sa postaral jemný čipkovaný materiál - svetlo sveta totiž uzreli modelkine bradavky. Celú foto sériu navyše okorenila poriadne vzrušujúcimi pózami. No, jednoducho, hotová nálož sexepílu!

 

#behindthescene #backstage of todays #shooting #big #profesionals :Photograf @photojan #hair @monikakrpalkova #makeup #lucietumova #image #styling #karelstix #comingsoon...

Video uverejnené používateľom Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu