Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Verešová vytasila vražedný výstrih: Len tak-tak skryla bradavky!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Instagram A.V.)

SAINT-TROPEZ - Ako dva magnety! Bývalá misska Andrea Verešová (36) je známa tým, že na seba rada strháva pozornosť. Veľký podiel na tom majú aj jej rajcovné outfity, ktorými sa brunetka často prezentuje. Svojej povesti neostala nič dlžná ani tentoraz, keď sa na verejnosti objavila v mega dráždivom kúsku. O zvýšený adrenalín sa totiž postarala svojím priam BOMBAstickým výstrihom.

Pekelne dráždivé pózy a vyzývavé oblečenie pre ňu nie sú žiadne tabu a svoje krivky veľmi rada odhaľuje aj tak, ako ju Pán Boh stvoril. Reč je o slovenskej modelke Andrei Verešovej, ktorá patrí právom medzi najsexi ženy česko-slovenského šoubiznisu.


Úplne nahá Verešová: Intímne partie si zakrýva iba listami!


Veď kdekoľvek sa táto kráska objaví, v momente zaujme pohľady nielen mužov, ale i žien. To potvrdila aj v týchto dňoch, keď si to do spoločnosti namierila v poriadne odvážnom tope. V prípade extravagantnej brunetky by na tom nebolo nič zvláštne, no jej výstredný outfit tentoraz toho až tak veľa nezakryl.

Dráždivý kúsok totiž dotváral extrémny výstrih dokorán, ktorý nechal dokonale vyniknúť jej napumpovanému dekoltu. V sexi šnurovačke tak ledva ustrážila svoje bradavky. Niet preto pochýb, že prítomných pánov rozpálila snáď na maximum. Veď, chlapi, úprimne pozerali by ste sa jej niekto do očí?!

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu