Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešová sa fotila holá: Aha, čo prezradili fotky zo zákulisia!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

PRAHA - Nie je žiadna hanblivka, ale...! Slovenská modelka a bývalá kráľovná krásy Andrea Verešová (36) vystavila na obdiv svoje obnažené krivky už viackrát. V uplynulých dňoch však brunetka opäť raz pritvrdila a nafotila sériu poriadne odvážnych záberov. Fotky zo zákulisia ale prezradili to, čo vedel skutočne len málokto.

Modelka Andrea Verešová je mimoriadne zvodná žena. Tento fakt potvrdila aj nedávno, keď svojich fanúšikov potešila rajcovnými umeleckými aktmi, ktoré nafotila do svojho najnovšieho kalendára. Na niektorých záberoch dokonca bez ostychu odhalila v plnej kráse aj svoje napumpované vnady, čo bezpochyby ulahodilo každému mužovi.


Najpikantnejšie FOTO Andrey Verešovej: Veď je úplne holá!


Len málokto však vie, že počas pózovania mala Andrea na sebe miniatúrne tango nohavičky telovej farby, ktoré jej mali pomôcť zakryť skutočne len to najintímnejšie. Rafinovaný trik odhalili až fotky zo zákulisia, na ktorých je vidno, že modelka tentoraz predsa len stavila na istotu. Výsledné zábery tak majú síce šteklivejší podtón, no aj vďaka takejto „finte“ nepôsobia vulgárne, ale naopak decentne a sexi.

Andrea Verešová mala počas fotenia šteklivých umeleckých aktov na sebe oblečené miniatúrne nohavičky telovej farby.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová mala počas fotenia šteklivých umeleckých aktov na sebe oblečené miniatúrne nohavičky telovej farby.  (Zdroj: Foto: Jan Tůma/Auto Kelly)

Rafinovaný trik odhalili až fotky zo zákulisia, na ktorých je vidno, že Andrea tentoraz predsa len stavila na istotu.
Zobraziť galériu (5)
Rafinovaný trik odhalili až fotky zo zákulisia, na ktorých je vidno, že Andrea tentoraz predsa len stavila na istotu.  (Zdroj: Foto: Jan Tůma/Auto Kelly)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu