Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Raketová rýchlosť! Gregorová (63) už fakt plánuje svadbu: Toto o nej prezradila!

Hana Gregorová a jej mladý zajačik Ondřej Koptík. Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová a jej mladý zajačik Ondřej Koptík.

PRAHA - Známa Slovenka Hana Gregorová (63) podľahla čaru mladého zajačika Ondřeja Koptíka (31) viac, ako ktokoľvek čakal. Veď hoci tvoria zaľúbenci pár ešte len 9 mesiacov, dnes sa už môžu pochváliť nielen spoločným bývaním, ale aj čerstvými zásnubami. Na pretrase je ale už aj samotná svadba.

Slovenská herečka Hana Gregorová sa v ostatnom období postarala o poriadny rozruch v česko-slovenskom šoubiznise. Umelkyňa je neustále plná prekvapení a podľa najnovších informácií s tým nemieni ani zďaleka skoncovať.

Ešte len nedávno totiž obletela médiá správa o jej zásnubách s o 32 rokov mladším milencom Ondřejom Koptíkom. Ten si pred známu tmavovlásku pokľakol v istom lyžiarskom rezorte v Tirolsku, vyznal jej svoju lásku a milovanú Hanu požiadal o ruku. Zrelá šesťdesiatnička bola síce z mladíkovho nečakaného rozhodnutia najprv prekvapená, no dlho neváhala a povedala mu svoje áno.


Vdova po Brzobohatom opäť prekvapuje: Mladému milencovi povedala svoje ÁNO!


Ak by ste si mysleli, že ide iba o nejakú formalitu, ste na veľkom omyle. Vdova po Radkovi Brzobohatom už svoj deň „D“ plánuje a netají sa ani tým, ako by svadba mala prebiehať. „Mala by byť normálna. Myslím, že by mala byť len v kruhu kamarátov a najbližších,“ prezradila pre český portál Blesk.cz Gregorová.

Kedy zaznejú svadobné zvony, sa ešte nevie. Podľa Haniných aktuálnych vyjadrení to ale vyzerá tak, že termín spečatenia ich lásky by mal byť niekedy budúci rok v lete. „Chytila som na svadbe môjho syna kyticu, ale hneď som ju darovala. Nevedela som, že sa hovorí ‘Do roka a do dňa’,“ dodala s úsmevom po uši zamilovaná herečka.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu