Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka Gregorová prvýkrát verejne so zajačikom: Držanie za ruky a bozky... Chce ju za ženu!

Hana Gregorová a Ondřej pózovali fotografom. Zobraziť galériu (3)
Hana Gregorová a Ondřej pózovali fotografom.

PRAHA - Ako oficiálny pár! Sú to necelé dva týždne, čo sa prevalil vzťah herečky Hany Gregorovej (63) s Ondřejom, ktorý je ešte mladší než jej syn. Dvojica je ale spolu už niekoľko mesiacov a mladík sa pozná aj s rodinou slovenskej umelkyne. Na štvrtkovú svadbu Ondřeja Brzobohatého s Taťánou Kuchařovou preto dorazili ruka v ruke a prejavovali si aj nežnosti. Dokonca padli aj slová o manželstve.

Hana Gregorová na staré kolená poriadne prekvapila. Štyri roky po smrti manžela Radka Brzobohatého si našla nového muža – o 32 rokov mladšieho Ondřeja. 


Vdova (63) po legendárnom Brzobohatom ulovila zajačika... Je ešte mladší ako jej syn!


Ich vzťah sa prevalil len nedávno a zároveň sa začali šíriť informácie o pripravovanej svadbe Haninho syna Ondřeja s Taťánou Kuchařovou. Hoci sa už objavili fotografie dokazujúce, že herečkine deti sa s jej novým partnerom už poznajú, mnohí s napätím čakali, či mladíka privedie aj na prominentnú veselicu. 

A brunetka tak naozaj spravila. Na včerajší obrad dorazila so svojím priateľom ruka v ruke a dokonca spolu pózovali fotografom. Ondřej ju počas fotografovania aj niekoľkokrát pobozkal na tvár. Dokonca aj počas videorozhovoru pre český Blesk prejavoval svojej staršej partnerke nežnosti. 

Navyše prezradil, že by ju chcel za manželku, hoci za sebou ešte nemá rozvod. „Je to v procese. Ale Hanku milujem, chcel by som si ju vziať,” povedal pre Blesk. Jeho deti vraj už herečku poznajú a oslovujú ju teta Hanka. 

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu