Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Raper Ego opäť lieta v problémoch: Opletačky s políciou!

Michal Straka alias Ego Zobraziť galériu (4)
Michal Straka alias Ego

BRATISLAVA - K hip-hop kultúre okrem rapu a širokých nohavíc neodmysliteľne patria aj grafity. Mnohí ich však maľujú nelegálne a poškodzujú tak cudzí majetok. Práve z tohto priestupku je aktuálne podozrivý aj známy raper Michal Ego Straka (33). Ako informovala televízia Markíza, skončil v rukách polície!

Koncom roka 2014 rezonovala Slovenskom kauza okolo nákupu predraženého CT prístroja v Piesťanoch. V súvislosti s tým na seba neslávne upozornil aj raper Michal Ego Straka, ktorý v tom období sedel v správnej rade nemocnice. 


Raper Ego nahral kvôli kauze CT vulgárne VIDEO: Ty rasistická k**va, bodaj by si skapal!


A aktuálne sa hip-hoper dostal do problémov opäť... Tentokrát však kvôli grafitom, ktoré tak rád tvorí. Polícia ho totiž chytila len kúsok od miesta, kde vznikla čerstvá maľba - Ego je tak spolu s kamarátom medzi hlavnými podozrivými. Informovala o tom vo včerajších Televíznych novinách Markíza.

Oblečenie a ruky mali navyše od farby, policajtom však tvrdili, že sa zašpinili na stavbe, kde pracovali. „Podľa spôsobenej škody polícia koná vo veci priestupku proti majetku. V prípade, že je táto suma vyššia, pôjde o trestný čin,“ povedala pre Markízu krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Samotný raper netají, že prišiel do stretu s mužmi zákona, no tvrdí, že na danom mieste nemaľoval, ale robil niečo úplne iné. „Len tak sme rapovali s chalanmi vzadu na sídlisku, kam prišli mestskí policajti objasňovať nejaký priestupok. Nás iba na mieste vypočuli, prezreli ruksaky, spísali zápisnicu a išli sme ďalej po svojom,“ povedal televízii Michal Straka a celú svoju odpoveď zverejnil aj na Instagrame. Nechajme sa teda prekvapiť, aký záver bude mať vyšetrovanie polície.

Michal Straka zverjenil na Instagrame celú správu, ktorú poslal Markíze.
Zobraziť galériu (4)
Michal Straka zverjenil na Instagrame celú správu, ktorú poslal Markíze.  (Zdroj: Instagram M.S.)

Viac o téme: Michal Ego Straka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu