Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ego sa vyhráža Slovákom, ktorí ho kritizujú: Má nové VIDEO, do p*če pošlem celý parlament!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

PIEŠŤANY - Po vulgárnych urážkach Ľuba Andera piešťanský raper Michal Ego Straka zverejnil na Facebooku ďalšie video, v ktorom v rámci slobody prejavu kritizuje slovenský parlament. Aj tentoraz použil pestrý slovník.

Raper Ego včera na svojom Facebooku napísal vyjadrenie, ktoré pobúrilo aj jeho fanúšikov. Najal si vraj štyroch študentov, ktorí si budú zapisovať mená každého, kto ho verejne krivo osočí. Na osočovateľov podá trestné oznámenie. V rámci vyjadrenia zároveň prehlásil, že v kauze predraženého CT v piešťanskej nemocnici nič zlé neurobil a bude za to bojovať.

Ego sa vyhráža Slovákom,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Zakrátko Ego vyzval na slovný súboj parlament, ktorý počas rokovania jeho prejav označil za agresívny a primitívny (slovami ministra kultúry Mareka Maďariča), keď ho v Národnej rade pustil Igor Matovič (OĽaNO). Čože? Nehovorte mi, že veríte parlamentu, médiám... úplne skorumpovaným. Do p*če pošlem celý parmalent! Čo sme v komunizme, že zatvárame spevákov za slobodu prejavu?“ zaznelo na videu z Egových úst, ktorý je spájaný s korupčnou kauzou.

Na vyhrážky zareagovali aj poslanci

„V súvislosti s ďalším vulgárnym videom nominanta strany Smer do dozornej rady piešťanskej nemocnice Michala Straku sa ukazuje, aká je vlastne úroveň celej strany,“ reagoval na Egovo nové video Ľubomír Galko (SaS). „Taký hyenizmus, ako je okrádanie chorých, parazitovanie na tom najcennejšom, čo ľudia majú - na ich zdraví, a následné primitívne a vulgárne napádanie všetkých naokolo, je typickým prejavom kultúry strany Smer. Vôbec by som sa nečudoval, keby sa nakoniec ukázalo, že tento smerácky odborník bol osobným nominantom ministra kultúry Mareka Maďariča, ktorý tak rád moralizuje a poučuje druhých, ako sa majú správať,“ vyjadril sa pre Topky politik.

Egovo video komentoval aj Igor Matovič, ale len stručnými slovami: Prepáčte, ale Ega komentovať netreba, na to si vystačí sám.

Ego posiela parlament do p*če

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu