Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Raper Ego splnil fanúšičke sen: Na TOTO do konca života nezabudne!

Raper Ego s Gabikou.
Raper Ego s Gabikou. (Zdroj: zelajsi.sk)

BRATISLAVA - Najkrajší deň v živote? Gabika Rakovská z Machuliniec to nemala v živote ľahké. Trpí následkami detskej mozgovej obrny a chodí pomocou chodítka. Už dlhé roky však mala veľký sen - stretnúť sa s raperom Egom. A ten sa jej rozhodol jej tajné želanie splniť.

Gabika je šikovná slečna, ktorá od mala bojuje s následkami detskej mozgovej obrny. Už dlhé roky má však tajný sen. A rozhodla sa ho napísať do organizácie ŽELAJ SI, ktorá plní sny dlhodobo chorým deťom.

"Gabika nám napísala svoje želanie ešte pred rokom - priznávame sa, dlho nám trvalo, kým sa nám ho podarilo splniť. Po našich mnohých negatívnych skúsenostiach s celebritami sme boli natoľko znechutení, že sme dlho nedokázali nikomu zavolať a vybaviť stretnutie," hovorí predsedníčka ŽELAJ SI Soňa Rebrová.

Celebrity ich najčastejšie odbijú s tým, že im píše veľa detí a nemajú čas sa s každým stretávať. "Paradoxne, práve tie najväčšie celebrity bývajú najochotenejšie, a najviac problémov robia kvázi celebrity alebo začínajúce hviezdičky," vraví Rebrová.

Za desať rokov činnosti sa im podarilo vybaviť stretnutia napríklad s Karlom Gottom, Martinom Škrteľom (dokonca priamo v Liverpoole), Majkom Spiritom, Gogom, Zuzkou Smatanovou, Jurajom Kemkom, Andrejom Bičanom, Darou Rolins, s bratmi Nedvědovcami, či s hokejistom Mirom Šatanom, tenistom Karolom Kučerom, a dokonca aj s Angelom z Kelly Family.

Nádej na stretnutie s Egom svitla, keď v ŽELAJ SI zistili, že 4. augusta má koncert v Trenčianskych Stankovciach, čo je hodinka cesty od Gabikinho bydliska. A pri VIP lístkoch bolo uvedené, že sa s ním môžu aj osobne stretnúť. "Rýchlo sme lístky rezervovali a vyplatili, a Gabikin sen sa mohol začať plniť," vraví Rebrová.

"Gabika sa nevie dočkať," prezradila nám týždeň pred koncertom pani Rakovská. 4. agusta sa konečne Gabikin veľký sen splnil. "Ego sa mi naozaj veľmi venoval. Rozprával sa so mnou aj hodinku, fotili sme sa. Stála som pri pódiu a koncert som si naozaj užila," žiarila šťastím Gabika. Poslala nám aj fotografiu, na ktorej je spolu s Egom. "Ďakujem za splnenie sna, na tento veľký deň nikdy nezabudnem," usmieva sa, plná energie a úsmevov. "Ďakujeme Egovi za jeho ochotu a za splnenie Gabikinho životného sna. Veľmi si to vážime, pretože vytvoril pre Gabiku chvíle, na ktoré nikdy nezabudne," uzatvára Rebrová.

Gabika na stretnutie s raperom Egom nikdy nezabudne.
Zobraziť galériu (1)
Gabika na stretnutie s raperom Egom nikdy nezabudne.  (Zdroj: zelajsi.sk)

Viac o téme: Ego
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu