Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Boris Kollár sa obul do rapera Ega: Kamarát môj, toto je už priveľa!

Podnikateľ Boris Kollár kamaráta Ega nešetril. Zobraziť galériu (6)
Podnikateľ Boris Kollár kamaráta Ega nešetril.

BRATISLAVA - Poriadne si zavaril! Celým Slovenskom v týchto dňoch rezonuje kauza okolo nákupu predraženého CT prístroja v Piešťanoch. V dozornej rade nemocnice sedel aj raper Michal Ego Straka (31), o čom možno mnohí jeho fanúšikovia ani nevedeli. Po jeho vulgárnom videu sa to už ale dozvedeli všetci. Na tento maximálne nevhodný odkaz zareagoval aj boháč Boris Kollár (49). Ten sa vyhlasuje za umelcovho kamaráta, no vo svojich riadkoch mu naozaj nič nedaroval.

Uplynulé dni sa na Slovensku niesli hlavne v znamení kauzy z piešťanskej nemocnice, ktorá kúpila poriadne predražený CT prístroj. V dozornej rade zdravotníckeho zariadenia v tom čase sedel aj právnik Michal Straka, v šoubiznisových kruhoch známy ako raper Ego. Ten poriadne rozvíril hladinu svojím vulgárnym videom. 

Umelec sa totiž na margo tohto prípadu vyjadril naozaj nemiestne. Istému podnikateľovi želal smrť a neušetril ani jeho mamu a deti. Použil pri tom poriadne tvrdý slovník. A to, že naozaj prestrelil, mu odkazujú aj jeho kamaráti. Medzi nich sa radí aj boháč Boris Kollár. „Ega poznám a mám ho rád. Mal by som byť teda neobjektívny a podržať mu stranu, ale nejde to,” uviedol verejne na svojom facebookovom profile. 

Ako multiotecko podotkol, v dozornej rade nemocnice nesedel raper, ale právnik. A podľa toho by sa mal Straka k celej veci aj postaviť. „Toto vyjadrenie vyznieva strašne, až mi nabehla husia koža. Zabolelo ma to, lebo Ego je fajn chalan. No tu prestrelil. Deti ťahať do dospeláckych vecí a nazvať ich... je na môj vkus už príliš,” tvrdí Kollár vo svojich riadkoch.

Michal Straka sa medzitým na Facebooku za svoje emotívne slová ospravedlnil. Nekajal sa však príliš dlho. Následne totiž nakrútil ďalšie video, v ktorom pestrým slovníkom kritizuje parlament. Ešte viac však zaráža jeho ďalší krok. „Najal som si štyroch študentov, ktorí budú zapisovať mená a na každého, kto ma verejne a krivo osočí, podávam trestné oznámenie,” oznámil raper. A okamžite si vyslúžil ďalšiu vlnu kritiky za to, že namiesto žehlenia prešľapu zvolil cestu vyhrážania sa. 

Vyjadrenie Borisa Kollára k raperovi Egovi
Zobraziť galériu (6)
Vyjadrenie Borisa Kollára k raperovi Egovi

VIDEO: Kauza predraženého nákupu a Egovo video sa riešili aj v parlamente

Ego v parlamente

VIDEO: Po ospravedlnení nakrútil Ego druhé vulgárne video

Ego posiela parlament do p*če

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu