Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Raper Ego z kauzy CT-čko: Užíva si prepych v aute, aké u nás nemá obdoby!

Michal Ego Straka zjavne miluje luxus - dokazuje to aj jeho nablýskané auto. Zobraziť galériu (5)
Michal Ego Straka zjavne miluje luxus - dokazuje to aj jeho nablýskané auto. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Žije si na vysokej nohe! Začiatkom novembra rezonovala Slovenskom kauza okolo nákupu predraženého CT prístroja v Piešťanoch. V súvislosti s tým na seba neslávne upozornil aj raper Michal Ego Straka (31), ktorý v tom období sedel v správnej rade nemocnice. Po viac ako mesiaci od veľkého škandálu sa nám známeho hudobníka podarilo stretnúť v uliciach Bratislavy. A opäť na seba strhával pozornosť. Interpret zjavne miluje luxus - do hlavného mesta totiž prifrčal na prepychovom tátošovi, ktorého "imidž" sa v našej krajine len tak nevidí.

Nie je to tak dávno, čo meno rapera Michala Ega Straku rezonovalo v súvislosti s kauzou okolo nákupu predraženého CT-čka v Piešťanoch. Práve známy hudobník totiž sedel v správnej rade nemocnice, ktorá prístroj kúpila. Pozornosť vtedy právnik pútal najmä videami, v ktorých sa ku škandálu vyjadroval. Rozhodne si v nich totiž servítku pred ústa nedával

Rozruch však Ego nespôsobuje iba svojím slovníkom, ale aj automobilom. Keď sme ho pred pár dňami nafotili, premával sa po uliciach Bratislavy na doslova nablýskanom vozidle. Auto má totiž špeciálnu povrchovú úpravu - strieborný polep, čo sa na Slovensku len tak nevidí. Fáro, ktorého cena štartuje niekde na čiastke 80 000 eur, teda dostalo vizuál s prepychovým nádychom zrkadlového efektu. Ešteže sa nerozhodol pre zlato. V ňom by bol už hotový šejk. No bez ohľadu na to, hudobník si na prepych rozhodne potrpí.

Michal Ego Straka pútal v Bratislave pozornosť svojim prepychovým autom, aké na Slovensku len tak neuvidíte.
Zobraziť galériu (5)
Michal Ego Straka pútal v Bratislave pozornosť svojim prepychovým autom, aké na Slovensku len tak neuvidíte.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu