Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Wau, to je pohľad: Puškárovej nohy stoja za hriech!

Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (8)
Zlatica Švajdová Puškárová (Zdroj: Facebook Z.P.)

BRATISLAVA – Odhalila krivky! Moderátorka markizáckych Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová (39) si počas uplynulého víkendu užívala veľké rodinne dobrodružstvo na Domaši. Blondínka sa na sociálnej sieti pochválila fotografiami, na ktorých je iná, ako sme na ňu boli doteraz zvyknutí. Pozrite, ako sa predviedla!

Toto u nej tak často nevidieť! Zlaticu Puškárovú poznajú diváci predovšetkým ako moderátorku Televíznych novín, ktorá je vždy dokonale nastajlovaná v kostýmčeku a sedí za stolíkom, kde jej spodok postavy vôbec nevidieť. Pred pár dňami sa však fanúšikom ukázala v úplne inom svetle.

Známa blondínka si totiž  počas uplynulého víkendu užívala s rodinkou na Domaši, kde spoločne chytali ryby. Keďže jej manžel Patrik Švajda je vášnivý rybár,  k tejto aktivite priviedol aj svojho najmladšieho syna Lea. Dokonca sa im podaril skvelý úlovok – chytili poriadneho sumca. Svoje rodinné dobrodružstvo si aj zdokumentovali zopár zábermi a pochválila sa s nimi na sociálnej sieti.

„Na Východe bars dobre. Veľké rodinné dobrodružstvo na krásnej Domaši. Leo, tatko, mamča, sumec. Pusa na rozlúčku, tento pánko ďalej pláva Domašou. Mama vo veľkých gumákoch drží rovnováhu. Ďakujeme za zážitky, určite sa čoskoro vrátime,“ napísala pod fotky Puškárová. A na záberoch je blondínka úplná iná, ako sme na ňu boli na obraze doteraz zvyknutí.

Na jednom z nich je Zlatica totiž navlečená v gumákoch, čiernom tielku a zelených kraťasoch, ktoré odhalili jej sexi štíhle nohy, ktoré stoja za hriech. Mnohým fanúšikom týmto záberom bezpochyby vyrazila dych. Veď uznajte sami, takto moderátorku nevídať každý deň...

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu