Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zmätený Švajda v priamom prenose: Zlatka, to si nemusela!

Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová v utorkových Televíznych novinách Zobraziť galériu (9)
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová v utorkových Televíznych novinách

BRATISLAVA - Začiatok Televíznych novín vždy prináša divákom pohľad na moderátorov, ktorí sa im už o pár sekúnd naživo prihovoria. V utorkovom vysielaní bolo vidieť jemne napätú Zlaticu Švajdovú Puškárovú (39), ktorá následne vyrobila v štúdiu menší zmätok. Jej manžel Patrik Švajda (44) sa napokon neubránil úsmevu a po zvučke ich už kamera zachytila oboch poriadne vysmiatych.

Zlatica Puškárová pôsobila počas utorkovej zvučky Televíznych Novín jemne napäto. So sústredeným výrazom si upravovala vlasy i kostým. Pôsobilo to, akoby sa necítila úplne komfortne, a pritom už o pár sekúnd mala vysielať naživo. 

A v tejto situácii zrazu zbadala kúsok od seba biele pero. Keďže v ruke už mala modré, rýchlo ho posunula k manželovi, aby na obraze nepôsobilo rušivo. Lenže... Patrik Švajda už v ruke tiež mal jedno modré pero. A tak ich obe vzal trochu zmätene do rúk. 

Potom pozrel na svoju polovičku s výrazom: Zlatka, to si nemusela, veď ja už jedno pero mám. Blondínka mu však len rýchlo niečo pošepla a situáciu neriešila. A tak sa Patrik usmial a nechal si obe perá. 

Po uvedení hlavných tém, keď sa kamera opäť vrátila do štúdia, zachytila oboch moderátorov poriadne vysmiatych, Zrejme sa na situácii s prebytočným perom dobre pobavili. Švajda si nakoniec ako správny manžel nechal to biele, ktoré mu jeho zákonitá polovička pred živým vstupom prisunula. 

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu