Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horúca novinka markizákov Švajdu a Puškárovej: Zlatica je tehotná!

Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová žiaria šťastím. Blondínka je vraj tehotná! Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová žiaria šťastím. Blondínka je vraj tehotná!

BRATISLAVA - Rodinka sa im rozrastie! Vo februári 2010 priviedla moderátorka Zlatica Puškárová (39) na svet svoje prvé dieťatko. Synčeka Leonarda porodila svojmu partnerovi Patrikovi Švajdovi (44). V súčasnosti všetko nasvedčuje tomu, že blondínka je po viac ako šiestich rokoch opäť tehotná. Markizáčka je vraj v 4 mesiaci tehotenstva.

Bude opäť mamou! V poslednom čase sa moderátorka markizáckeho spravodajstva Zlatica Švajdová Puškárová netají tým, že prežíva skvelé obdobie. A dokonca po minuloročnej veľkolepej svadbe neraz vyhlásila, že by sa s manželom Patrik nebránili ani rozšíreniu rodinky.

Po šiestich rokoch, kedy porodila svojho prvého syna Leonarda, si tak tehotenské obdobie zrejme zopakuje. Podľa informácií Nového času je totižto blondínka tehotná. „Zlatka je na prelome tretieho a štvrtého mesiaca gravidity. V ambulancii má už približne 4 týždne založený tehotenský preukaz,“ povedal spomínanému denníku dobre informovaný zdroj z lekárskeho prostredia.

V súvislosti s tým sme preto zisťovali, či je naozaj blondínka v radostnom očakávaní. Na náš telefonát ani sms správu doposiaľ nereagovala. „Zlatka má veľa práce pre americké voľby, ale je to pravda. Naozaj čaká bábätko a sú s Patrikom nesmierne šťastní,“ potvrdil informácie denníku blízky kamarát páru.

„Máme obrovskú radosť, naozaj tým žijeme a je to také sladké tajomstvo. Strážili sme si to a užívali v súkromí, ale niektoré veci človek nevie ovplyvniť. Tešíme sa, sme šťastní, chceli sme rozšíriť našu rodinu a verím, že to všetko dobre skončí," potvrdila tehotenstvo budúca dvojnásobná mamička pre tvnoviny.sk. 

Či do ich rodiny pribudne chlapec alebo dievčatko ešte nevedno. Obaja by si zrejme priali, aby to bola princezná, keďže spoločne vychovávajú syna Leonarda a Patrik má z prvého manželstva ešte dvoch synov Patrika a Samuela.

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu