Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Švajdovci sa nezdajú: Takto ich nepoznáte!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Nevyzerajú na to! Zlatica Puškárová a Parik Švajda tvoria pár nielen na televíznych obrazovkách, ale aj v súkromí. A v tom sa delia aj o poľovnícke vášne - pri ich zásnubách vyšlo najavo, že spolu zvyknú počúvať ručiace jelene. Napriek tomu si blondínku vie v prírode predstaviť asi len málokto. Najnovšie však dokázala, že nemá dokonca problém spať ani pod stanom!

Zlatica Puškárová na prvý pohľad pôsobí ako mestská panička. Mnohých teda prekvapila, keď pri zásnubách vyšlo najavo, že chodí s Patrikom Švajdom do lesa a počúva tam ručiace jelene. 

Napriek tomu si ju aj tak málokto vie predstaviť ako ženu do koča aj do voza. No je to naozaj tak. Zlatica to dokázala najnovším príspevkom na sociálnej sieti. Zverejnila totiž záber, ako s Patrikom pózujú pri drevenej chatke a informovala svojich priaznivcov, že spala dokonca pod stanom. To by o nej veru nikto asi nepovedal. 

Zlaticine slová na Instagrame: milujeme východ, pravý čunder pod stanom, Domaša je krásna, veľa smiechu s parádnymi kamarátmi, náš dobrodružný život bez kamier, žijeme svoje sny, stanovačka, family&friends, Leo vášnivý rybár, krásne hviezdy

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu