Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hriešnica Kormúthová sa ukázala v plavkách: 8 rokov po promenáde v Miss!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Predviedla figúru! Bývalá športová moderátorka Kristína Kormúthová (30) pravidelne zásobuje svojich priaznivcov na sociálnych sieťach zábermi zo svojho súkromia. Najnovšie sa však predviedla v skutočne neštandardnej podobe. Fanúšikov totiž prvýkrát potešila fotografiou svojho tela v úsporných bikinách. Pozrite, aké zvodné krivky skrýva pod šatami brunetka, ktorá pred ôsmimi rokmi bojovala o titul Miss Universe SR.

Po dlhej dobe sa odhalila! Kristína Kormúthová nepatrí k tým ženám, ktoré by sa na verejnosti bežne vystavovali vo vyzývavých outfitoch. Na sociálnej sieti sa ale najnovšie pochválila zábermi z dovolenky a ukázala svoje telo. 


Moderátorka Kormúthová odhalila svoje telo: Pozrite na ňu!


So spokojným výrazom a širokým úsmevom Kormúthová pózovala v dvojdielnych plavkách s leoparďou potlačou, ktoré zvýraznili jej štíhlu a vyšportovanú postavičku. Sexica si týmto počinom vyslúžila aj obdivné lichôtky od svojich priaznivcov. „Dokonalosť kráčajúca po zemi,“ okomentoval rajcovnú fotografiu jeden z Kristíniných fanúšikov. 

Brunetka sa v úspornom plážovom outfite ukázala osem rokov po tom, čo súťažila v Miss Universe SR 2008. Odvtedy podľa našich informácií absolvovala úpravu svojho poprsia. Porovnajte si, ako jej to pristalo vtedy a ako vyzerá teraz: 

Kristína Kormúthová v plavkách
Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová v plavkách

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu