Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kormúthová 2 roky po vyhadzove: Opäť na obraze... Toto teraz moderuje!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Návrat! Nenájde sa tu hádam nik, kto by si nepamätal škandalózny vyhadzov moderátorky Kristíny Komúthovej (30) spred dvoch rokov z RTVS. Dôvodom vtedy bolo, že kráska v rozčúlení napísala na Facebook status s rasistickým podtónom a za ten dostala okamžitú výpoveď z televízie. Odvtedy sa ako moderátorka na obraze neukázala, až doteraz. Po dvoch rokoch má opäť prácu snov.

Bývalá moderátorka športovej relácie Góly, body, sekundy si pred dvoma rokmi poriadne zavarila, keď  na sociálnu sieť napísala status, ktorý jej zamestnávateľ vyhodnotil ako rasistický  a maximálne nevhodný. Verejnoprávna televízia s ňou preto ihneď rozviazala pracovnú zmluvu. Odvtedy ju na obraze ako moderátorku vidieť nebolo. Hoci aj potom pri športe ostala ako hovorkyňa istého hokejbalového klubu, jej práca snov to nebola. Tá prišla až teraz, po dvoch rokoch.

 „Som späť,“ napísala Kormúthová na sociálnu sieť pred pár dňami v angličtine k záberu, na ktorom  je s mikrofónom v ruke a je viac ako jasné, že moderuje športovú reláciu. Tá bola odvysielaná na istej športovej stanici, a tak mnohí diváci ostali určite prekvapení, že Kormúthovú vidia po dvoch rokoch na televíznych obrazovkách.

Motocyklový žurnál, ktorý teraz bývalá tvár RTVS nakrúca, prináša nielen pohľad na samotné preteky, ale aj zábery zo zákulisia, či rozhovory s najúspešnejšími jazdcami a brunetka v ňom na prekvapenie mnohých hovorí iba po anglicky.

Zaujímalo nás preto, ako je s novou prácou spokojná. „Moderujem rôzne akcie, ale toto moderovanie, ktoré je robené na kľúč pre jednu produkčnú spoločnosť a je odvysielané v rôznych krajinách, beriem ako také zadosťučinenie po tom, čo sa pred rokmi stalo,” povedala nám Kristína.

„Pred kamerou som bola po dlhom čase prvýkrát. Je úžasné vidieť sa opäť na obrazovke, preto som študovala a za to som bojovala. Keď som to videla v televízii, som to presne pocítila, že dobrá práca... Celý tím sme sa našli, po ľudskej i pracovnej stránke sme si sadli. Žijem si svoj sen,“ uviedla nadšená Kormúthová, ktorá je s prácou nadmieru spokojná. Napriek tomu, že nemoderuje hlavnú športovú reláciu v žiadnej televízii, pri športe, ktorý tak miluje, predsa len ostala.

Relácia Kristíny Kormúthovej sa objavila na športovom kanáli českej Novy.
Zobraziť galériu (6)
Relácia Kristíny Kormúthovej sa objavila na športovom kanáli českej Novy.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu