Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kormúthovú ste takto ešte nevideli: Pozrite, do čoho sa to navliekla!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová

BRATISLAVA – V tomto by ju spoznal zrejme iba málokto! Bývalá športová moderátorka Kristína Kormúthová (31) celkom pravidelne zásobuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach zábermi zo svojho súkromia. Nebolo tomu inak ani tentokrát. Najnovšie sa totiž pochválila fotografiou v skutočne neštandardnej podobe. Pozrite, takto ste ju zrejme ešte nevideli...

Je to vôbec ona?! Kristína Kormúthová má k športu viac ako pozitívny vzťah, veď dlhé roky pracovala ako moderátorka športového spravodajstva v RTVS. Hoci sa už divákom verejnoprávnej televízie neprihovára, na šport nezanevrela, práve naopak.

Neustále ju vidieť pri nejakej fyzickej aktivite. Naposledy šokovala svojich fanúšikov fotografiou, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti. Sexi brunetka sa totiž navliekla do krátkeho neoprénu, v ktorom jej vynikli jej obtiahnuté bujné prednosti. Okrem toho zaujala aj tým, že sa nehanbila dať si na svoju krásnu leviu hrivu kúpaciu čapicu.  

Takto nastajlovaná sa Kristína totižto podujala na dosť odvážny čin – rozhodla sa preplávať Dunaj. „Včera som vystúpila zo svojej komfortnej zóny a preplávala som Dunaj. Keby mi toto niekto povedal pred týždňom, tak mu poviem, že sa úplne zbláznil,“ napísala s úsmevom moderátorka a dodala: „Život je o posúvaní vlastných limitov.“  Kto by toto povedal na bývalú finalistku miss Universe SR, ktorá pred 8 rokmi bojovala o titul kráľovnej krásy?!

Kristína Kormúthová v neopréne.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová v neopréne.

 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu