Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kormúthovej dobre strážené tajomstvo: Má chlapa!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá športová moderátorka Kristína Kormúthová (31) o svojom súkromí takmer vôbec nehovorí. Často si verejnosť ani nestihne všimnúť, či má novú lásku, alebo naopak vzťah ukončila. Nám sa však tentoraz podarilo zistiť, že tajnostkárka aktuálne po svojom boku predsa len niekoho má!

Moderátorka Kristína Kormúthová si svoje súkromie prísne stráži. Nikto nevie, s kým aktuálne žije a či vôbec niekoho má. K nám sa však nedávno dostala informácia, že brunetka je už nejaký čas šťastne zadaná. Či je to naozaj tak? Odpoveď sme hľadali u samotnej Kristíny, ktorú sme pred pár dňami stretli na istej spoločenskej akcii. „Ja som zatiaľ voľná, pokiaľ sa niekomu neupíšem,“ odvetila vyhýbavo známa Slovenka.

Nám to však nedalo a pýtali sme sa ďalej, či svojho vyvoleného sa len nejakým spôsobom nesnaží pred verejnosťou utajiť. „Tajím,“ povedala  s obrovským smiechom, čím nám nechtiac prezradila, že frajera predsa len má. „A ešte sa nenašiel niekto, kto by ma s niekým pristihol. Tak asi to robím dobre,“ nepriamo opäť potvrdila sexi tajnostkárka.

A hoci si identitu svojho priateľa necháva Kormúthová iba pre seba, prezradila nám, ako vyzerá jej „pán dokonalý“: „Pre mňa afrodiziakum je, keď muž je inteligentný, keď ľudia k nemu vzhliadajú a aby som aj ja vzhliadala k mužovi. To je veľmi dôležité. Musí tam byť ten pocit, že ozaj rešpektujem toho svojho partnera a rešpektuje ho aj okolie,“ zhodnotila atribúty dokonalého muža Kristína.

„Ale ja som si povedala, že pokiaľ nevstúpim do manželského zväzku, alebo nebudem čakať dieťa, tak to nechcem riešiť. Naozaj, až keď budem niečia manželka, alebo tehotná, tak vtedy to už neutajím,“ dodala s tým, že svoje osobné veci nechce rozoberať preto, lebo je v tejto sfére konzervatívna a nerada sa takýmto štýlom pred médiami prezentuje.

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu