Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Škandalózna moderátorka vytasila zbrane: SEXBOMBA... Do Baywatchu s ňou!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Instagram K.K.)

PORTUGALSKO - Sexi kosť! Kristína Kormúthová (30) dlhé roky pracovala ako moderátorka športového spravodajstva vo verejnoprávnej RTVS. Po statuse, ktorý zverejnila na Facebooku, ju však pred dvomi rokmi vyhodili. Televízia by však mala vážne porozmýšľať o jej znovuangažovaní. Veď pozrite na fotky, ktoré zverejnila najnovšie - tá žena by mohla nahradiť ktorúkoľvek herečku z Baywatchu!

Kristína Kormúthová sa dlhé roky živila ako moderátorka športového spravodajstva v RTVS. Pred dvomi rokmi však na seba upozornila škandálom, ktorý vyvolal jej status na sociálnej sieti Facebook - podľa kompetentných mal totiž rasistický podtón a tmavovláska dostala okamžitú výpoveď. 


Kormúthová z RTVS dostala exemplárny trest za rasistický status! 


Nemať ju na televíznych obrazovkách je však veľká škoda. Dokazujú to aj jej najnovšie fotky na Instagrame. známa Slovenka si totiž v uplynulých dňoch užívala dovolenku v Portugalsku a svoj profil doslova zásobovala horúcimi fotkami z pláže. 

Najnovšie sa pochválila zábermi v červených plavkách, ktoré síce neodhaľovali bruško, no napriek tomu boli hriešne sexi. Postarali sa o to vysoko vykrojené nohavičky a výstrih, ktorý končil až niekde nad pupkom. No hotová sexbomba... Zapadla by aj medzi kráskami z Baywatchu, nemyslíte?

Kristína Kormúthová vyzerá v červených plavkách super sexi.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Kormúthová vyzerá v červených plavkách super sexi.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu