Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vypäté chvíle v Jojke: Veľký krik a vulgárnosť - Je to celé zmanipulované!

Súťažiaci Ľubomír Pavlásek sa v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja poriadne rozohnil. Zobraziť galériu (8)
Súťažiaci Ľubomír Pavlásek sa v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja poriadne rozohnil. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tvorcovia jojkárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja počas natáčania utorkovej časti zažili poriadne vypäté chvíle. Súťažiaci Ľubomír Pavlásek, ktorý sa na televíznych obrazovkách postavil proti terminátorovi šou Vilovi Habovi, totiž nezvládol svoju prehru. Urazený preto začal vykrikovať, že je súťaž zmanipulovaná, dokonca použil aj vulgárne slová. A nakoniec režiséra projektu vyprovokoval až k veľkému kriku.

Nádych, výdych! Tieto slová si mal minimálne trikrát zopakovať a zhlboka sa nadýchnuť súťažiaci Ľubomír Pavlásek. Počas včerajšej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja totiž nezvládol fakt, že jeho jedlo prehralo v súboji s dezertom súpera Vila Haba.

Už po vyhlásení výsledkov sa s nervóznym šomraním popod fúzy snažil vytratiť spred kamier, na výzvu moderátora Milana Juniora Zimnýkovala sa však nakoniec do štúdia vrátil. No hneď, ako sa natáčanie skončilo, nervózny kuchár nedokázal udržať jazyk za zubami a v štúdiu sa postaral o poriadne vypäté chvíle. 

Porotkyni Zuzane Sabolovej, ktorá o jeho prehre rozhodla, dokonca naznačil, že je neslušná a hlavne neobjektívna. Nepáčilo sa mu totiž, akým spôsobom mu podala ruku a argumenty od samotnej blondínky neprijímal. „Toto nie je srdečnejšie, lebo ste aj neobjektívne hodnotila. Lebo je to zmanipulované. Ja viem, že áno. Lebo toto, čo sa tu deje, nie je to pekné,“ rozčuľoval sa urazený súťažiaci.

Dokonca sa dožadoval toho, aby jedlá ochutnal samotný režisér Tomáš Eibner, aby posúdil, či právom prehral. No a to otca relácie poriadne nabrúsilo. Štúdiom sa okamžite začal ozývať veľký krik. „Prečo by som to mal ja chutnať? Veď mám na to človeka, kuchára, nie? Som ja kuchár? Ja to mám chutnať?“ hulákal vytočený tvorca. Niet divu, veď Ľubomír spochybňoval objektívnosť jeho relácie...

No ani to Pavláska neschladilo a pokračoval ďalej. Dokonca začal používať vulgárne nadávky toho najhrubšieho zrna. „Iďte do pi*e,“ zahlásil. „Ma neprovokujte, dobre? Neprovokujte,“ pokračoval kuchár, ktorého sa snažil upokojiť aj jeho vlastný syn. „Vy**b sa na to!“ dohováral mu... No nepomohlo. „Vám to dobre robí? Čo som urobil? Odborný poradca hodnotí mäso. Bolo mäsu niečo?” nedal sa Ľubomír a nenechal si od porotkyne nič vysvetliť. „Toto je klamstvo potom... Dajte mi to dole (mikrofón, pozn.red.)!“

Režisér Tomáš Eibner sa neskôr k vyhrotenej situácii v šou vyjadril, no obvinenia z manipulácie rázne odmieta. „Ak chce niekto v našej šou vyhrať, musí navariť lepšie jedlo ako súper. Nevyhráva ten, kto viac kričí, behá alebo sa podpáli v štúdiu. Vyhrá ten, kto navarí lepšie jedlo. Jedlo, ktoré bude lepšie chutiť a bude aj pekne vyzerať. A toto zrovna nebol ich prípad. Za všetkými odborníkmi a ich profesionalitou si stojím,“ zdôraznil. 

Moderátor šou však všetko berie už s nadhľadom. „Myslím, že pán kuchár nezvládol pocit, že nedokáže prekresliť Monu Lisu na nerozoznanie od originálu,“ povedal Junior, ktorý sa uprostred vypätých chvíľ zo štúdia vytratil. Ako s vtipom sebe vlastným vyhlásil, išiel vraj k televíznemu psychológovi.

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvojaHabovciĽubomír Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu