Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jojka šokovala divákov: Vulgarizmus toho najhrubšieho zrna vo vysielaní!

Marta Hetešová Zobraziť galériu (6)
Marta Hetešová

BRATISLAVA - Neverili vlastným ušiam! V sobotu televízia Joj odvysielala posledný súboj Hetešovcov proti Bučkovcom v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ako sa boj vyostroval, rodiny si robili rôzne naschvály a inak to nebolo ani teraz. No keď Anka Bučková poslala svojho syna Tomáša nadeliť súperom dupľu z nedovarenej tarhone, reakcia bola naozaj nečakaná. Diváci pri obrazovkách započuli naozaj nevyberaný výraz - jeden z najtvrdších vulgarizmov.

V sobotnom vydaní relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja došlo k naozaj kurióznej situácii. Diváci totiž z obrazovky počuli nadávku toho najtvrdšieho zrna. „Ty koko*,” znelo z obrazovky z úst Marty Hetešovej. 

K situácii došlo po tom, čo Anka Bučková poslala svojho syna Tomáša, aby súperom pridal tarhoňu. Práve tá ale bola v ich recepte kameňom úrazu – bola totiž nedovarená a tvrdá. Martu preto tento krok Bučkovcov riadne napálil a ventilovala sa výrazom, ktorý pôsobil naozaj vulgárne. 

Zisťovali sme preto v televízii, prečo táto veta v programe zaznela a nebola takzvane vypípaná. „Marta Hetešová použila v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja Špeciál slangové slovo "kokos". Ak by použila akýkoľvek vulgarizmus, televízia by ho určite vo vysielaní zvukovo prekryla,”​ povedala nám hovorkyňa Lucia Kulihová. Čo počujete vo videu vy? 

VIDEO: Pozor, (asi) je tam vulgarizmus

Hetešovci vulgarizmus

Viac o téme: Moja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu