Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puškárová pobúrila susedov: Zlatica, parkuješ ako...

Zlatica Puškárová nezaparkovala práve najlepšie. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová nezaparkovala práve najlepšie.

BRATISLAVA - Ejha, to čo si urobila?! Zlatica Puškárová (38) je v posledných rokoch neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho spravodajstva. V týchto dňoch však blondínka púta na seba pozornosť aj niečím iným, než svojou televíznou prácou. Na sociálnej sieti Facebook totiž od pondelka koluje fotka, ktorá zachytáva blondínkino SUV-čko. Moderátorka ho odstavila na parkovisku nakrivo a tak nezodpovedne, že častou auta zasahuje aj do vedľajšieho miesta. Záber sa objavil v skupine s príznačným názvom: Parkuješ ako...

Medzi mužmi a ženami sa vedú večné dohady o tom, kto šoféruje lepšie. Väčšina pánov zastáva názor, že „odborníkmi“ na jazdenie sú jednoznačne oni. Nežnejšie polovičky vraj podľa nich robia na ceste kopec kiksov a ani ich parkovanie nestojí za veľa. 

V tomto smere si môžu aktuálne zgustnúť aj na markizáčke Zlatici Puškárovej. Známa blondínka totiž v posledných dňoch „hviezdi“ na sociálnej sieti Facebook práve vďaka svojmu parkovaciemu (ne)umeniu. Ktosi ju totiž nafotil, ako so svojím mohutným SUV-čkom zaparkovala nakrivo a tak, že kolesom zasahovala aj do vedľajšieho miesta. 

Snímka Puškárovej tátoša sa objavila v pondelok večer v internetovej skupine s príznačným názvom: Parkuješ ako... „Najprv som si myslel, že pani moderátorka zaparkovala len narýchlo a pôjde preč. Už tak stojí 4,5 hodiny,“ napísal autor k snímke. Zdá sa teda, že Zlatica takýmto spôsobom neodstavila svoje auto s úmyslom, že si len odskočí a o sekundu je späť, ale išlo o dlhšiu návštevu. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú markizáčku s otázkou, či si je vedomá toho, čo na parkovisku urobila. „Vôbec ani neviem, priznám sa, kde to mohlo byť. A tak na druhej strane ja sa ani od ničoho neodťahujem. Je jasné, že niekedy sú s tým parkovaním problémy, ale snažím sa rešpektovať predpisy, no niekedy sa môže stať,“ priznala Puškárová.

Bežne si však moderátorka vraj dáva väčší pozor na to, ako necháva svoje auto odstavené. „Tak samozrejme, ako každý. Ani neprovokujem, snažím sa ako každý vodič dodržiavať predpisy. Ale tak môže sa stať a keď som niečo porušila, tak sa ospravedlňujem. Na druhej strane, každý má svoj program a nie možno úplne upriami tú pozornosť na to, či mu koleso stojí nakrivo,“ uviedla pre topky. 

Fotka s odparkovaným autom Zlatice Puškárovej sa objavila na Facebooku v skupine Parkuješ ako...
Zobraziť galériu (4)
Fotka s odparkovaným autom Zlatice Puškárovej sa objavila na Facebooku v skupine Parkuješ ako...  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu