Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Puškárovej smiech v Televíznych novinách: Nemohla sa ovládnuť... Keď skončila, prišla ďalšia vlna!

Zlatica Puškárová sa počas moderovania Televíznych novín rozosmiala. Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová sa počas moderovania Televíznych novín rozosmiala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To sa nedalo zvládnuť! Zlatica Puškárová (38) a Patrik Švajda (43) majú s nečakanými situáciami v živom vysielaní markizáckych Televíznych novín už bohaté skúsenosti. Včerajšia reportáž však plavovlasú moderátorku prekvapila natoľko, že sa nedokázala ovládnuť - začala sa nekontrolovateľne smiať. A keď sa jej svoje emócie konečne podarilo ukočírovať, na reportáž si znova spomenula a prišla druhá vlna.

Uvádzať priamy prenos je vždy veľmi náročné. Moderátor si musí dávať pozor doslova na všetko – ako vyzerá, čo hovorí, aj akým spôsobom. No keď nastane nečakaná situácia, občas ide toto všetko úplne bokom a človek zareaguje tak, ako by možno ani nechcel.

Práve to sa včera večer stalo aj tvári markizáckeho hlavného spravodajstva Zlatici Puškárovej. Záverečná reportáž o narodeninovej piesni Happy Birthday ju totiž natoľko prekvapila, že svoje emócie jednoducho nedokázala kontrolovať. Blondínku pobavil záber na 102-ročnú oslavujúcu babičku, ktorej pri sfúkavaní sviečok na torte vypadla zubná protéza. A chytila hotový záchvat smiechu.

„To sú veci. To je krásne na tejto práci, že čo všetko bizarné môžeme vidieť,“ povedala Puškárová, ktorá rozosmiala aj kolegyňu zo Športu Janu Hospodárovú. „Inak, nepovedali kolegovia, že niečo také pre nás pripravili,“ vysvetlila pred kamerami svoju nečakanú reakciu Zlatica. Na chvíľu sa jej síce smiech podarilo ustrážiť, no hneď, ako zahlásila, aký program ešte na divákov čaká, prišla ďalšia vlna. „Stále myslím na tú protézu,“ prezradila bezmocná plavovláska.

V podobnej situácii sa Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom v minulosti už ocitla. Dvojici vtedy vyčarila úsmev na tvári reportáž o hendikepovaných prasiatkach. Síce si uvedomovali, že smiech v tomto prípade nie je vhodný, no nedokázali sa ovládnuť a smiali sa ďalej. 


Explózia smiechu v priamom prenose: Trapas Švajdu a Puškárovej!


Video: Smiech Zlatice Puškárovej v Televíznych novinách

Puškárová smiech

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu