Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevesta Puškárová: Príchod ako kráľovná, pred oltárom slzy!

Príchod nevesty Zlatice Puškárovej bol doslova kráľovský. Pred oltárom si aj poplakala. Zobraziť galériu (34)
Príchod nevesty Zlatice Puškárovej bol doslova kráľovský. Pred oltárom si aj poplakala. (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Už sú svoji! Markizáci Zlatica Puškárová (38) a Patrik Švajda (43) si v sobotu po dlhých 15 rokoch vzťahu povedali svoje áno. Urobili tak rok od zásnub v trnavskej katedrále. A svadba to bola doslova kráľovská. Teda minimálne príchod nevesty bol hodný šľachtičnej s modrou krvou. Plavovláska totiž cestou do kostola rozdávala úsmevy a mávala všetkým navôkol. Pred oltárom zas moderátorka neskrývala dojatie - vyhŕkla jej aj slzička.

Na jeseň minulého roka pokľakol Patrik Švajda pred Zlaticu Puškárovú a požiadal svoju vyvolenú o ruku. 


Puškárová ukázala snubný prsteň s jeleňom: Taký nemá žiadna iná!


Takmer do roka a do dňa sa konala aj svadba. Svoje áno si dvojica povedala v sobotu po dlhých 15 rokoch vzťahu. A obrad to bol priam rozprávkový – teda skôr kráľovský.


Svadba Puškárovej a Švajdu po 15 rokoch: Prvé FOTO z veľkého dňa! 


Nevesta totiž počas príchodu do trnavskej Katedrály svätého Jána Krstiteľa pripomínala anglickú šľachtičnú. V snehobielych šatách a so širokým úsmevom na tvári mávala všetkým, ktorí sa na známu dvojicu prišli ku kostolu pozrieť. A bol to veru poriadny dav ľudí. 

Než plavovláska vstúpila do svätostánku, jej partner v modrom obleku s vyšitým vlkom už čakal pred oltárom. Zlaticu  v snehobielych čipkovaných šatách odviedol k jej vyvolenému otec. A moment to bol naozaj silný. Svedčí o tom dojemná reakcia známej moderátorky. Keď ju totiž rodič predával do rúk ženícha, blondínka si z tváre utierala slzy. 

Na obrade nechýbalo obrovské množstvo markizákov, Patrikovi dvaja synovia z prvého manželstva a v neposlednom rade päťročný syn čerstvých manželov Švajdovcov – Leo. Ten svojim rodičom priniesol k oltáru obrúčky. O hudobný sprievod priamo vo svätostánku sa postarala speváčka Mária Čírová a pred kostolom hrali ľudovkári. Novomanželom prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Zlatica Puškárová počas príchodu do kostola kráľovsky mávala davu ľudí, ktorí sa na televíznu dvojicu prišli pozrieť.
Zobraziť galériu (34)
Zlatica Puškárová počas príchodu do kostola kráľovsky mávala davu ľudí, ktorí sa na televíznu dvojicu prišli pozrieť.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu