Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojkárska blondínka prekvapuje: Nie si slávny? Ani za mnou nechoď!

Stanislava Pavolová je tvárou jojkárskeho Top Star magazínu. Zobraziť galériu (5)
Stanislava Pavolová je tvárou jojkárskeho Top Star magazínu. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Stanislava Pavolová (33) patrí k jedným z najzvodnejších moderátoriek televízie Joj. O záujem pánov preto rozhodne núdzu nemá. Aby ju však nezastavoval na ulici každý chlap, rozhodla sa odplašiť časť mužov prostredníctvom originálneho odkazu na svojom outfite.

Pred pár dňami si plavovláska zavesila na sociálnu sieť fotku, na ktorej pózuje v ružových šatách. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby prostredníctvom nich neprezentovala veľavravný odkaz pre opačné pohlavie. Veta „Available ONLY for famous men“ v preklade znamená: „K dispozícii IBA pre slávnych mužov.“

Slová, ktoré sa vynímali na Pavolovej trupe, však podľa nej rozhodne nevyjadrujú jej skutočný postoj - ide len o recesiu. Stanka je totiž už viac ako rok šťastne zadaná s mužom, ktorý nie je vôbec mediálne známy.


Jojkárka Pavolová s novým milencom: Ona ukázala cici aj rici, on tehličky na bruchu!


V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú Jojkárku, nech nám o svojom outfite prezradí viac. „Sú to plážové šaty, ktoré som dostala minulý rok na meniny a veľmi príjemne sa v takýchto horúčavách nosia,“ povedala nám na margo ružového kúsku plavovláska, ktorá si však vďaka spomínanému nápisu vypočula na svoju adresu aj zopár poznámok. „Samozrejme, že ľudia majú posmešky, smejú sa, ale ja to neriešim,“ s nadhľadom okomentovala reakcie neprajníkov jojkárka. 

Stanislava Pavolová si ružové šaty s nápisom obliekla do práce. Na Instagrame sa pochválila fotkou s Michaelou Gašparovičovou, s ktorou práve robila reportáž.
Zobraziť galériu (5)
Stanislava Pavolová si ružové šaty s nápisom obliekla do práce. Na Instagrame sa pochválila fotkou s Michaelou Gašparovičovou, s ktorou práve robila reportáž.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Stanislava PavolováTop Star
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu