Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárka Pavolová s obrovskou modrinou na tvári: Stanka, čo sa stalo?

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (5)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Toto si nezaslúži žiadna žena! Moderátorke jojkárskeho Top Star magazínu Stanislave Pavolovej (34) na tvári svieti obrovská modrina. Na prvý pohľad to vyzerá tak, že sa krehká blondínka stala obeťou domáceho násilia. To, či je to naozaj tak, nám prezradila ona sama.

Moderátorka šoubiznisovej relácie Tv Joj Stanislava Pavolová je krásna žena, ktorú vidieť na televíznej obrazovke i mimo nej vždy dokonale upravenú a nastajlovanú. Pred pár dňami sme získali fotografiu, kde krehkej blondíne na tvári svieti obrovská modrina. Na prvý pohľad to vyzerá tak, že Stanku niekto zbil.

Zisťovali sme preto viac. „Nič sa mi nestalo. Rozhodla som sa spríjemniť najkrajšie sviatky roka desiatkam žien a detí, ktoré musia tráviť v azylových domoch, a preto som sa spolu s vizážistkou Luciou Sládečkovou rozhodla upozorniť na problematiku domáceho násilia. Nakrútili sme video, aby sme pomohli k otvoreniu celospoločenského dialógu o násilí páchanom na ženách a deťoch, ako i o pomoci azylovým domom, ktoré zápasia s nedostatkom vecí každodennej potreby,“ vysvetľuje moderátorka, ktorá sa objaví v spomínanom spote úplne inak, ako sme ju kedy videli. Na tvári má obrovský monokel. Ten jej pomocou tieňovania vykúzlila za pár minút práve spomínaná make-up artistka Lucia Sládečková.

Obe dámy sa snažia pre matky a deti v núdzi vyzbierať hmotnú pomoc v podobe oblečenia, hračiek, školských pomôcok či kuchynských potrieb.  „Pomáhať som sa rozhodla, pretože si myslím, že je to ľudské a človeku by to malo byť preto prirodzené,“ hovorí blondínka a pokračuje ďalej: „Najmä deťom, tie sú najbezbrannejšie bytosti. S problematikou domáceho násilia sa stretávam bohužiaľ veľmi často. Mňa ako ženu to trápi. Príbehy, ktoré sa ku mne dostavajú, sú srdcervúce, plne žiaľu a utrpenia, či už bezbranných detí, alebo ich matiek,“ vysvetľuje jojkárka.

 „Na strane druhej, vzbudzujú u mňa aj hnev. Z duše nenávidím, keď vidím krivdu a ešte takéhoto razu. Týranie, to nie je iba modrina či zlomenina, ktorá zrastie, ale rana na duši na celý život, o psychike obetí nehovoriac. Ja v tomto nie som bezmocná a viem, že môžem pomôcť, teda aspoň trošku. Niekedy však stačí málo a veci sa dajú do pohybu.“  dodala na záver Pavolová. Tak neváhajte a pomôžte tiež! Viac informácií získate na facebookových stránkach jojkárky a vizážistky. 

Jojkárka Stanislava Pavolová s modrinou na tvári.
Zobraziť galériu (5)
Jojkárka Stanislava Pavolová s modrinou na tvári.

VIDEO: Stanislava Pavolová sa takto rozhodla upozorniť na problematiku domáceho násilia. 

Stanislava Pavolová s monoklom

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu