Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Femme fatale z Koliby ukázala telo: Toto na obrazovkách neuvidíte!

Stanislava Pavolová ako femme fatale. Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová ako femme fatale.

BRATISLAVA - Má sexepílu na rozdávanie! Stanislava Pavolová (34) je bezpochyby krásna žena. Hoci sa divákom jojkárskeho Top Star magazínu prihovára vždy upravená a v šik outfitoch, pred pár dňami sa z nej stala hotová femme fatale. Nechala sa nafotiť v zvodných pózach, nad ktorými muži slintajú a ženy závidia. Presvedčte sa sami.

Jojkárska moderátorka Stanislava Pavolová sa pred pár dňami stala na chvíľu modelkou. Nechala sa totiž nahovoriť na fotenie v štýle v zvodnej femme fatale v priestoroch romantického rakúskeho kaštieľa. Zábery vznikli pre časopis Exclusive.


Sexi jojkárka ako ju nepoznáte: Takto vyzerá kráska bez mejkapu!


„Fotilo sa mi výborne, no zo začiatku som bola trošku nervózna. Nie som predsa modelka. Postupne som si však zvykla a celkom som si to vychutnala. V tom nádhernom prostredí som sa cítila ako princezná. Krásne upravená a nalíčená v pekných šatách,“ prezradila nám Pavolová.

Keďže išlo o pomerne zvodné a šteklivé zábery, zaujímalo nás, či sa moderátorka nehanbila. „Nie, keďže, veď nebolo nič vidieť. Taká bola dohoda,“ odvetila blondínka, ktorá by sa na nič odvážnejšie neodhodlala. „Nie som puritánka, ale keď som to neurobila doteraz, tak už určite nie. Necítila by som sa vo svojej koži,“ uzavrela tému fotenia Pavolová.

Zvodná jojkárka Stanislava Pavolová. Takto ju na obraze neuvidíte.
Zobraziť galériu (7)
Zvodná jojkárka Stanislava Pavolová. Takto ju na obraze neuvidíte.

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu