Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pavolovej improvizácia v živom vysielaní: Rozhadzovanie rukami a čudesná veta!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová

BRATISLAVA - Toto ju poriadne rozhodilo! Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Stanislava Pavolová (34) musela v utorkovom živom vysielaní čeliť poriadne stresujúcej situácii. V priamom prenose jej totiž vypadla čítačka a ona musela improvizovať. Zahlásenie reportáže o hercovi Jánovi Koleníkovi znelo preto pre mnohých divákov zrejme dosť čudesne.

Toto nechce zažiť žiadny moderátor! Sympatická blondínka Stanislava Pavolová sa v utorkovom  živom vysielaní mierne zapotila. Pri zahlasovaní druhej reportáže jojkárskeho Top Star magazínu  začala moderátorka najprv plynule rozprávať: „Janko Koleník zo seriálu ZOO...“ No zrazu sa zarazila a pokračovala ďalej čudesnou vetou:    „... keď bol maličký, mal papagája, ale teraz, keď je veľký, tak už papagája nemá. Teraz si pustíme ten šot, ktorý mal ísť,“ zahlásila Stanka, pričom nadmieru rozhadzovala rukami. V tom momente bolo jasné, že jej vypadla čítačka a Pavolová improvizuje.

Zaujímalo nás preto, aký to je pocit, keď sa prihodí takáto technická chyba, a čo blondínke ako prvé prebehlo hlavou. „Občas sa to stáva, že vypadne čítačka. Problém však je skôr ten, že neviem, aký šot nasleduje, lebo častokrát sa ešte na poslednú chvíľu poradie zmení. Keďže nemám tzv. uško v uchu, aby mi povedal režisér, že došlo k zmene, ani sa nemám koho spýtať. A keďže ideme naživo a som vo vysielaní, tak som to riskla s tým, čo som si pamätala. A trošku ma to rozhodilo, lebo som nevedela, či ide reportáž o Jankovi, alebo sa to zas zmenilo, tak som to zahlásila s tým, že šot, ktorý mal ísť,“ vysvetlila improvizáciu a ťažké chvíle pred kamerami Pavolová. Ako vidieť, ani moderátorsky chlebíček nie je vždy – ako sa vraví – med lízať. 

VIDEO: Takto Pavolová improvizovala po vypadnutí čítačky

Improvizácia Pavolovej

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu