Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi jojkárka Pavolová sa vyzliekla: Odhodila tričko a... Wau, to je pohľad!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Moderátorku Stanislavu Pavolovú (34) diváci poznajú z jojkárskeho Top Star magazínu, kde je vždy tip top nahodená. Svojou dokonalou postavičkou sa občas pochváli aj na sociálnych sieťach. Teraz zverejnila záber, ktorý potešil oko nejedného muža. Sexi blondínka totiž zahodila tričko a ukázala, čo schováva pod ním. Pozrite na to dokonalé telíčko!

Predviedla sa! Jedna z najkrajších jojkárskych tvárí Stanislava Pavolová má sexepílu na rozdávanie. O tom sa už mohli neraz presvedčiť aj televízni diváci Top Star magazínu, kde blondínka provokuje v sexi outfitoch.

Dokonca sa občas mihne aj na predvádzacom móle, či pridá nejaký selfie záber na sociálnu sieť. No takú fotografiu, akú ukázala v pondelok, u nej často nevidieť.

Blondínka si totiž vyzliekla tričko a iba v podprsenke sa odfotila v skúšobnej kabínke. Všetkým tak ukázala svoje ploché bruško. Týmto príjemne prekvapila svojich fanúšikov a predovšetkým tých mužských, ktorí ju zasypali ihneď lichôtkami. „Postava ako lusk,“ znel jeden z komentárov a ďalšie boli v podobnom duchu. Pri toľkej chvále sa Pavolová nemusí hanbiť zverejniť ani oveľa viac takýchto zvodných záberov, čo poviete?

Jojkárka Stanislava Pavolová odhodila tričko a ukázala ploché bruško.
Zobraziť galériu (7)
Jojkárka Stanislava Pavolová odhodila tričko a ukázala ploché bruško.

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu