Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

RTVS zase všetkých odrovnala: Ešte väčší úlet ako vlani!

Andrej Bičan mal v nočnom vysielaní aj sexi asistentku. Zobraziť galériu (14)
Andrej Bičan mal v nočnom vysielaní aj sexi asistentku.

BRATISLAVA - Stáva sa z toho tradícia! Minulý rok verejnoprávna televízia všetkých šokovala, keď od prvej minúty 1. apríla vysielala naživo počítanie ovečiek s obľúbenými moderátormi. Tento rok si pre divákov opäť v Mlynskej doline pripravili prekvapenie. Od polnoci sa totiž na obrazovkách konali preteky slimákov. V štúdiu sa pri Andrejovi Bičanovi (40) striedali známe tváre, niektoré aj s klipkajúcimi očami. Nechýbala ani slečna asistentka v plavkách. Výsledky súťaže Pomaly ďalej zájdeš boli známe o štvrtej hodine rannej.

Opäť pobavili! Celému Slovensku asi zostane navždy vrytý do pamäti 1. apríl 2014. Vtedy verejnoprávna RTVS všetkých šokovala svojím nečakaným vysielaním. Pred kamerami sa striedali známi moderátori v pyžamách, ktorí asi 5 hodín počítali ovečky. U divákov zaznamenal program nevídaný úspech. 


Šialenosť, ktorá na Slovensku nemá obdoby: Verejnoprávna telka šokovala divákov!


Tento rok sa preto v Mlynskej doline rozhodli pokračovať v nastavenej tradícii. Andrej Bičan si ale tentoraz vymyslel trochu iný formát. „RTVS sa rozhodla  bojovať proti vysokému tempu modernej doby a v novom verejnoprávnom formáte Pomaly ďalej zájdeš chce všetkým divákom poskytnúť potrebný oddych a priestor na relaxáciu,” hlásala webová stránka televízie.  

A o polnoci už verní diváci zistili, o čo ide. Na obrazovkách sa začali odohrávať preteky slimákov. Nechýbali pri nich ani športoví komentátori Marcel Merčiak a Pavol Gašpar. Robila sa aj analýza zaujímavých situácií s čarovnou ceruzkou, akú poznáme napríklad z hokejových zápasov. A asistentka v plavkách bola už len čerešničkou na torte.

Každý súťažiaci mal svojho majiteľa z radov známych tvárí – svojich pretekárov mali na ploche napríklad  Katka Brychtová, Dominika Cibulková, Peter Marcin aj Eva Máziková. Niektorí sa na svojich zverencov prišli aj osobne pozrieť. V štúdiu sa objavili Martin Nikodým, Milan Junior Zimnýkoval, Matej Sajfa Cifra, či Adela Banášová. 

Nakoniec však akoby všetci prišli svojich zverencov povzbudzovať úplne zbytočne. Približne o štvrtej ráno boli totiž zverejnené výsledky a vyhral...Tramtaradá – slimák Okamih, ktorý pretekal za moderátora večera Andreja Bičana. „Neurobili sme ani výsledok, ani traťový rekord, ani dobrý dojem. Len sme sa zúčastnili. S hrdosťou,” napísal si v tejto súvislosti na Instagram Sajfa k fotografii svojho Fotóna. 

O tom, že išlo o napínavú noc, svedčia aj komentáre divákov. Niektorí nepostrehli výsledky jednotlivých kôl a zháňali ich nadránom na internete. Ďalší oceňovali zaujímavý nápad. „Nikdy by som nepovedal, že ma slimačie závody dokážu zaujať natoľko, že ich budem pozerať štyri hodiny. Určite tomu prispela uvoľnená atmosféra a kvalitné komentovanie celého večera. Vážne som sa bavil,” napísal na facebookovú stránku RTVS Adam V. Nikto hodiny strávené pri obrazovke neľutoval a všetci sa už tešia, čo sa bude diať o rok. 


Prečítajte si tiež: Slovenská šialenosť odrovnala zahraničie: Bičanove ovce dobyli svet!​


VIDEO: Úvod relácie Pomaly ďalej zájdeš

Bičan preteky slimákov

VIDEO: Analýza situácie 

Preteky slimákov

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu