Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smola pre RTVS: Diváci si TO všimli!

Jeanette Štefánková sa objavila na obraze v červeno-čiernom modeli. Zobraziť galériu (7)
Jeanette Štefánková sa objavila na obraze v červeno-čiernom modeli.

BRATISLAVA - Ako cez kopirák! V spravodajských reláciách sú diváci väčšinou zvyknutí na moderátorky v serióznych sakách. V RTVS však tento formálny štýl striedajú aj s civilnejším, kedy si dámy sadajú pred kamery napríklad v šatách. V stredu sa v zaujímavom kúsku objavila na obraze Jeanette Štefánková (40). Mal len jedinú chybičku. Diváci si totiž všimli, že rovnaký model si pár dní pred ňou obliekla Oľga Hamadejová (27) v relácii Góly - Body - Sekundy.

Moderátorky spravodajstva RTVS sa na obraze objavujú v serióznom oblečení. Kostymérky im však nedávajú na obraz iba saká, ale aj ženskejšie outfity. Jeanette Štefánková sa napríklad v stredu posadila do štúdia v šatách, ktoré zaujmú na prvý pohľad – kombinácia červenej a čiernej je totiž dosť výrazná a zaujímavým detailom sú aj tmavé pásiky v driekovej časti. 

Mnohým divákom však tento výrazný kúsok utkvel v pamäti už pár dní predtým. Ako nás upozornila čitateľka Jana, rovnaký model už predviedla Oľga Hamadejová v športovej relácii 27. marca. Ako sme zistili, nešlo doslova o tie isté šaty. Farebná kombinácia bola mierne odlišná – červená bola tmavšia a namiesto čiernej sa objavila modrá. 

Napriek tomu sa niet čo čudovať, že diváčke pripadali dámy ako cez kopirák. V Mlynskej doline by mohli zvoliť aspoň dlhší časový interval, kým na obraz uvedú viacero kópií rovnakých šiat. 

Moderátorky RTVS Jeanette Štefánková a Oľga Hamadejová mali na sebe rovnaký model v mierne odlišnej farebnej kombinácii.
Zobraziť galériu (7)
Moderátorky RTVS Jeanette Štefánková a Oľga Hamadejová mali na sebe rovnaký model v mierne odlišnej farebnej kombinácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu