Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bičanov televízny trapas: Srandičky, srandičky... a zavaril Cibulkovej!

Andrej Bičan akoci zabudol na Dominiku Cibulkovú. Zobraziť galériu (6)
Andrej Bičan akoci zabudol na Dominiku Cibulkovú.

BRATISLAVA - Toto mu úplne nevyšlo! Andrej Bičan (40) si už druhý rok iniciatívne vymyslel nočnú prvoaprílovú reláciu. Aktuálne išlo o preteky slimákov, ktoré súťažili za známe tváre. Jednou z nich bola aj Dominika Cibulková (25), ktorá kvôli nedávnej operácii nemohla prísť do štúdia osobne. Dohodla sa preto s moderátorom na náhradnom riešení. On však na ňu akosi zabudol...

Verejnoprávna RTVS odštartovala prvý apríl reláciou Pomaly ďalej zájdeš. Išlo o úlet podobný, ako bolo minuloročné rátanie ovečiek. Tentoraz sa na obrazovkách konali preteky slimákov. 


RTVS zase všetkých odrovnala: Ešte väčší úlet ako vlani!


Každý súťažiaci tvor mal aj svojho majiteľa z radov známych tvárí, z ktorých mnohé sa priameho prenosu aj zúčastnili. Moderátor Andrej Bičan v tejto súvislosti počas príprav relácie hovoril aj s Dominikou Cibulkovou, za ktorú pretekal slimák pomenovaný Rýchlo a zbesilo. Kvôli nedávnej operácii však športovkyňa nakoniec uvážila, že nočná cesta do Mlynskej doliny nie je práve najlepší nápad. 

Spolu preto zvolili náhradné riešenie. Podľa našich informácií sa dohodli, že si počas vysielania zavolajú. Telefonát nakoniec aj prebehol okolo tretej v noci, no Dominika nedvíhala. Mohlo by sa teda zdať, že na dohodu a podporu svojho slimačieho kamaráta sa úplne vykašľala. „Mohla som ja zaspať?” napísala potom dokonca počas dňa na instagram Mateja Sajfu Cifru. 

Ako sme však zistili, Cibulková v tom bola v podstate nevinne. Svedomie by si v tomto prípade mal spytovať samotný moderátor RTVS. A aj sa nám k tomu priznal. „Dohodli sme sa, že si aspoň zavoláme a sľúbil som jej, že neodovzdám jej telefónne číslo nikomu z prítomných, že jej nebude volať štáb, ale ja,” uviedol nás do situáce Andrej Bičan, ktorý však svoju úlohu nezvládol. „No, ja som na to zabudol počas prenosu a spomenul som si až o tretej ráno a to už ona asi spala,” skonštatoval. 

Možno Dominike všetko vynahradí v budúcom roku. Podľa našich zistení totiž chce televízia v tejto tradícii pokračovať a už sa dokonca aj vie, čo by sa mohlo na obrazovkách diať 1. apríla 2016. Snáď to potom vyjde bez nejakých zádrhov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu