Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bičan šokoval divákov aj hostí: V štúdiu šiel donaha!

Andrej Bičan urobil striptíz. Zobraziť galériu (10)
Andrej Bičan urobil striptíz.

BRATISLAVA - Striptíz, aký sa len tak nevidí! Andrej Bičan (40) sa ako jeden z hostí objaví dnes večer vo verejnoprávnej zábavno-súťažnej šou Domov, sladký domov. Tá odhaľuje súkromie i papučovú kultúru našich známych osobností. No to, čo všetko divákom ukáže moderátor, nedokáže hocikto. Známy humorista sa totiž pri nakrúcaní povyzliekal. Všetci v štúdiu zostali poriadne šokovaní.

Zahodil zábrany! Andrej Bičan je známy tým, že žarty si dokáže robiť zo všetkých naokolo, ale aj sám zo seba. Vo štvrtok večer ho môžu diváci vidieť v zábavnej šou RTVS Domov, sladký domov, kde známe osobnosti odhaľujú svoje súkromie.

Keďže šou i úlohy súvisia s domácou pohodou, hostia sú vždy oblečení v pyžamách či domácom oblečení. A Bičan tiež nie je výnimkou. Moderátor prišiel na nakrúcanie v čiernom tričku a v teplých pyžamových nohaviciach. „Toto je môj zimný model,“ postavil sa Andrej pred kameru a ukázal sa v oblečení na spanie. „Mám aj jarný model, je to tento,“ zahlásil vzápätí, pričom si vyzliekol nohavice.

Diváci aj súperky, ktorými boli herečky Zuzka Vačková a Andrea Karnasová, ostali najskôr v šoku, no následne sa začali nezadržateľne smiať. Ich smiech pokračoval aj po tom, čo Bičan vyhlásil, že má aj letný model a vyzliekol si aj tričko. Zostal tak pred všetkými takmer nahý, iba v trenkách.

„Pomóc,“ ozývalo sa sálou. „Sťahuje brucho,“ poznamenala so smiechom Karnasová, ktorá ešte netušila, že Bičan uvažuje dať si dole aj trenky. „Mám ešte jeden model,“ povedal a vyzeral, že je ochotný predviesť sa takzvane na Adama. Moderátor Michal Hudák ho však včas zastavil. 

My sme zisťovali, prečo sa Andrej vlastne rozhodol vyzliekať. „Pekní ľudia robia striptíz kvôli estetickému dojmu. My, čo máme horšie krivky, to robíme kvôli pobaveniu. Ak chcete ľudí zabaviť a máte škaredé telo, musíte urobiť striptíz. Pre zábavu všetko,“ odvetil s humorom Bičan, ktorý sa vraj pred divákmi nehanbil. „Veru nie, hanbu som stratil v 2. ročníku na Vysokej škole múzických umení,“ dodal moderátor, ktorý je zjavne pre zábavu ochotný urobiť naozaj všetko.

VIDEO: Andrej Bičan šokoval hostí, urobil striptíz a išiel v štúdiu takmer donaha!

Andrej Bican

Viac o téme: Andrej BičanDomovSladký domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu