Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najťažšie priznanie Andrey Pálffy Belányovej: Prvýkrát otvorene o chorej dcérke!

Andrea Pálffy Belányiová prvýkrát otvorene prehovorila o chorej dcére Saskii. Zobraziť galériu (6)
Andrea Pálffy Belányiová prvýkrát otvorene prehovorila o chorej dcére Saskii.

BRATISLAVA – Verila, že jej dieťa sa uzdraví! Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová (39) si pred ôsmimi rokmi prešla naozaj náročným obdobím. S vtedajším manželom, hokejistom Žigmundom Pálffym (42), sa tešili na svoje prvé bábätko, no to sa narodilo predčasne s ťažkými dýchacími problémami. Brunetka si potom dlhé roky svoje súkromie strážila a o dcérke Saskii (8) verejnosti takmer nič neprezradila. Teraz však nabrala odvahu a opísala najťažšie chvíle svojho života.

Skúšali všetko možné aj nemožné! Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová si súkromie stráži ako oko hlave. Pred verejnosťou zostávali utajené hlavne informácie o jej dcére Saskii. Brunetka sa však po ôsmich rokoch rozhodla prelomiť mlčanie.

Andrea pre mesačník Zdravie prehovorila o ťažkom období, kedy jej lekári oznámi, že jej dcérka sa narodila so zdravotným hendikepom. „Celý život som zdravo žila, nepila som, nefajčila, nedrogovala. Rodila som v tridsiatke a stáva sa to aj mladším matkám. Tešíte sa na dieťatko a zrazu precitnete v inej realite, ako ste si predstavovali. Nejaký čas to trvá, kým to spracujete a pochopíte,“ prezradila v rozhovore moderátorka.

Spolu s vtedajším manželom, hokejistom Žigmundom Pálffym, sa snažili dcérke pomôcť, ako sa dalo. „Skúšali sme možné aj nemožné, tradičné aj alternatívne. Našťastie, mali sme peniaze a mohli sme Saskii dopriať všetky terapie, ktoré si niektorí rodičia nemôžu dovoliť. Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách, a dlho sme verili, že Saskia je len pozadu vo vývoji, tak ako bývajú predčasne narodené deti. Ale asi pred dvomi, tromi rokmi sme pochopili, že isté veci nedobehne,“ smutne konštatovala Belányiová, ktorá však už s otcom svojho dieťaťa nežije.

Pálffyovci sa rozviedli pred tromi rokmi pre údajné športovcove nevery. No spoločnú domácnosť už nezdieľali dlhšie. „Žigo našu dcérku nadovšetko miluje. Fakt, že sa nám rozpadlo manželstvo, nijako nesúvisí s tým, že naše dieťa nie je zdravé. Toto sme zvládli výborne. O to väčšmi ma prekvapili skutočnosti, ktoré potom vyplávali na povrch. Mrzí ma to, lebo deti ako Saskia si zaslúžia fungujúcu rodinu. No nie som za to, aby sa vzťah udržiaval za každú cenu. Ja som si nevedela predstaviť, žeby som také niečo tolerovala,“ dodala Andrea, ktorá má už vyše roka po svojom boku novú lásku. Je ňou rozvedený právnik Miroslav, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu tri deti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu