Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Belányiová v obtiahnutých legínkach: Takto ju na obraze neuvidíte!

Andrea Pálffy Belányiová Zobraziť galériu (11)
Andrea Pálffy Belányiová

BRATISLAVA – Zamaskovaná takmer na nepoznanie! Moderátorka jojárskeho spravodajstva Andrea Pálffy Belányiová (40) sa pred pár týždňami rozhodla pre radikálnu zmenu vo svojom živote. Nechala sa kolegami presvedčiť, aby sa pokúsila zabehnúť aspoň časť bratislavského maratónu. Brunetka výzvu prijala a teraz poriadne maká na kondičke. Top Star magazín ju dokonca prichytil, ako dáva svojmu telu poriadne zabrať. Nahodenú v športovom oblečení by ju zrejme spoznal iba málokto.

Pozrite, čo si na seba natiahla! Charizmatická moderátorka televízie Joj  Andrea Pálffy Belányiová je pred kamerami vždy elegantná dáma s dokonalým výzorom a outfitom. A tak je pre mnohých divákov zrejme ťažké predstaviť si ju aj v niečom inom ako v kostýmoch či šatách.

Brunetka však v súkromí nemá problém nahodiť si na seba aj pohodlnejší či športový outfit,  o čom sa jej priaznivci mohli presvedčiť v Top Stare, kde sa objavila zamaskovaná skoro na nepoznanie. Odetú v obtiahnutých čiernych legínach, ružovej mikine, športovej veste  a šiltovke by ju spoznal zrejme iba máloktorý divák správ, ktoré brunetka uvádza.  

Belányiová sa totiž nechala prehovoriť, aby sa pokúsila tento víkend zabehnúť  štafetu bratislavského maratónu, a tak poctivo maká s trénerom už vyše troch týždňov. Pri jednom z týchto tréningov ju pristihli aj kamery spomínanej relácie, a tak si diváci mohli vychutnať pohľad na jej štíhlu postavičku a zadoček v obtiahnutých legínach.

„Kolegovia ma presvedčili, aby som išla zabehnúť štafetu bratislavského marátonu, tak to hádam dám,“ povedala Andrea v reportáži. V súkromí vraj občas behávala, no teraz to má byť jej prvá verejná štafeta v živote. A treba priznať, že napriek tomu, že ju v takomto športovom outfite doposiaľ nebolo často vídať, sexepíl jej ani tak nechýba a muži sa budú mať pri behu na čo pozerať.

Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová v športovom outfite
Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová v športovom outfite

 

Viac o téme: Andrea Pálffy Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu