Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Belányiová po 10 rokoch podstúpila výraznú zmenu: Pozrite, ako dnes vyzerá!

Andrea Pálffy Belányová podstúpila po rokoch zmenu Zobraziť galériu (8)
Andrea Pálffy Belányová podstúpila po rokoch zmenu

BRATISLAVA – Zatúžila po niečom novom! Jojkárka Andrea Pálffy Belányiová (39) podstúpila nedávno zmenu výzoru. Moderátorka si nechala po 10 rokoch ostrihať svoje krásne dlhé vlasy. A nie je jedinou tvárou z Koliby, ktorá sa vzdala svojej hrivy. Jej kolegyňa Mária Ölvédyová (33) sa však so svojou premenou nevie stále stotožniť.

Aha, čo so sebou urobili! Každá žena túži byť krásna, sexi a šik. A výnimkou nie je ani jojkárska moderátorka Andrea Pálffy Belányiová, ktorá nedávno podstúpila výraznú zmenu. Charizmatická moderátorka si totiž nechala po rokoch ostrihať svoje dlhé hnedé vlasy.

„Mám to takto asi mesiac ostrihané. Len tak som sa rozhodla trošku to skrátiť, aby som mala zmenu. A účes lob sa mi páčil, lebo tie vlasy vyzerajú bohatšie a je s tým oveľa menej roboty ako s dlhými. Naposledy som mala takéto kratšie  vlasy možno pred 10 – 11 rokmi,“ prezradila nám známa jojkárka. Treba priznať, že nový imidž jej veľmi pristane a pôsobí oveľa mladšie a sviežejšie.  

Andrea však nie je jediná, ktorá zatúžila po niečom novom. Jej kolegyňa Mária Ölvedyová ju prekvapila rovnakou zmenou účesu. Na rozdiel od mamičky 8-ročnej Saskie je však Mária zo svojho účesu poriadne nesvoja.

„Ja som sa na to strašne dlho pripravovala. Pre mňa je to extrémna zmena. Ja som v živote nemala také krátke vlasy,“ priznala Ölvédyová v jojkárskom Top Stare. „Mám to ostrihané 5 dní a z toho 4 dni som nervózna,“ dodala ohľadne svojho nového účesu moderátorka. Ale hovorí sa, že zmena je život a obom moderátorkám to naozaj veľmi pristane. 

Andrea Pálffy Belányiová a Mária Ölvédyová s novými účesmi.
Zobraziť galériu (8)
Andrea Pálffy Belányiová a Mária Ölvédyová s novými účesmi.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Andrea BelányiováMária Ölvédyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu