Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Uplakaná Belányiová na obrazovkách: Krutý osud kolegyne ju dohnal k slzám!

Andrea Pálffy Belányiová sa rozplakala priamo pred kamerami. Dojal ju trpký osud jej kolegyne Kmotríkovej. Zobraziť galériu (11)
Andrea Pálffy Belányiová sa rozplakala priamo pred kamerami. Dojal ju trpký osud jej kolegyne Kmotríkovej.

BRATISLAVA - So slzami v očiach! Moderátorka Andrea Pálffy Belányiová (39) si pred ôsmimi rokmi prešla náročným obdobím, keď sa jej predčasne narodila dcérka Saskia s ťažkými dýchacími problémami. A teraz zas sleduje boj svojej kolegyne Adriany Kmotríkovej (45) s krutou diagnózou. Diváci ju preto mohli v nedeľu večer vidieť na obrazovkách uplakanú, keď televízia Joj vysielala blondínkino prvé stretnutie so spolupracovníkmi po náročnej operácii.

Už dva a pol mesiaca bojuje jojkárka Adriana Kmotríková s hrozivou diagnózou – lekári jej totiž objavili nádor na mozgu. No aj napriek náročnému zákroku, ktorému sa podrobila a kvôli ktorému prišla aj o svoje dlhé blonďavé kadere, sa nechala prehovoriť na vystúpenie pred kamerami. 


Najťažšie priznanie Andrey Pálffy Belányovej: Prvýkrát otvorene o chorej dcérke!

Kmotríková prehovorila o svojich ťažkostiach: Pripadám si hrozne!


V nedeľu večer odznela na obrazovkách jej spoveď o chorobe a liečbe. Okrem toho sa stretla aj s kolegami, ktorí jej veľmi chýbajú. Zvítanie bolo veľmi dojemné a plakala nielen Kmotríková. Slzy sa objavili aj v očiach Andrey Pálffy Belányiovej, ktorá sama prešla náročným obdobím, keď sa jej predčasne narodila dcérka Saskia.

Teraz ju dohnal k plaču krutý osud jej kolegyne. „Mne je hrozne, keď vidím, že ľudia majú nejaké trápenie. To zdravie, to je vyššia moc, môžete mať aj peniaze a nepomôžete si častokrát, takže o to je to horšie. Tiež zažívam s dcérou rôzne situácie a vidieť takto niekoho, o kom by ste si to ani nepomysleli, je to pre mňa také ťažké,“ povedala pred kamerami Belányiová. „Prajem jej, aby sa jednoducho vyliečila, aby sa vrátila do svojho pôvodného normálneho  života a nech ju vidíme v robote a nech ju nemusíme zaskakovať,“ dodala na záver uslzená brunetka.

Viac o téme: Adriana KmotríkováAndrea Pálffy Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu