Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Andrea Verešová namol: Kopla do seba pár poldecákov a potom...

Andrea Verešová si už na hruškovicu dáva pozor. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová si už na hruškovicu dáva pozor. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal?! Andrea Verešová (34) je už takmer osem rokov vydatá za právnika Daniela Volopicha (49). Ako ale vyplýva z jej najnovšieho priznania, nebola to láska na prvý pohľad. Jej budúci manžel sa však poriadne snažil, a tak napokon modelku získal. Prvotnú nedobytnosť sa mu však podarilo prekonať až poldecákmi hruškovice. Lial ich do nej tak dlho, až kým si neuvedomila, že práve on je ten pravý.

Za všetko môže alkohol! Andrea Verešová po rokoch prezradila, ako vyzeralo jej zoznámenie s Danielom Volopichom. Zdá sa, že z jej strany to vôbec nebola láska na prvý pohľad. „Musím ‚kápnout božskou‛ – ako sa hovorí – manžel ma opil. Na ten okamih nikdy nezabudnem,” prezradila v jojkárskej relácii Sladký život. 

Zdá sa teda, že právnik si jednoducho zmyslel, že túto ženu musí mať. A snažil sa o to všetkými dostupnými prostriedkami. „Od tej doby už nikdy nebudem chcieť hruškovicu,” povedala so smiechom Verešová. „Ale zase si myslím, že manžela už nikdy neopustím,” dodala tmavovláska. 

Vzťah, ktorý vznikol v alkoholickom opojení, mal nakoniec celkom rýchly spád. Po pol roku sa dvojica zasnúbila a ich svadbu urýchlilo aj modelkino tehotenstvo. V súčasnosti majú už dve deti – dcéru Vanessu a syna Daniela.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu