Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózne slová Verešovej o Plese v opere: Naleštená bieda a mizéria za 30 tisíc!

Andrea Verešová poriadne skritizovala český Ples v opere. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová poriadne skritizovala český Ples v opere. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA/BRATISLAVA – Otvorila si ústa! Modelka Andrea Verešová (34) je známa tým, že miluje luxus a rada sa prezentuje na rôznych honosných akciách. V uplynulom období sa preto zúčastnila až dvoch prestížnych českých plesov. No kým jeden pochválila, ten druhý doslova rozniesla na kopytách. Organizátorom českého Plesu v opere verejne poriadne naložila.

Úplne otvorená! Kde sa objaví slovenská modelka Andrea Verešová, tam je jednoducho o rozruch postarané. Brunetka je totiž nielen vždy sexi a luxusne nahodená, ale navyše nemá problém hovoriť úplne na rovinu. A inak tomu nebolo ani na nedávnom Česko-Slovenskom plese, ktorý sa konal v pražskom Obecnom dome.

Kráska vtedy v spoločnosti predviedla hotový skvost – nádherné náušnice zo 17. storočia, ktoré dostala od manžela Daniela Volopicha. Okrem toho však poskytla pre markizácku Smotánku aj jemne škandalózny rozhovor. Ohovorila v ňom totiž organizátorov druhého prestížneho podujatia, ktorého sa zúčastnila o týždeň skôr. 

Na adresu českého Plesu v opere si Andrea veru servítku pred ústa nedávala. „Neviem, či to môžem zhaniť, ale bola to naleštená bieda. Nikto si to nedovolí povedať, ale ja nemám dôvod klamať,“ začala na úvod Verešová. A v kritike pokračovala ďalej, pričom spresnila, čo jej vadí najviac. „Bohužiaľ, už to začína byť naleštená bieda, kde dostanete najesť 5 chodov takejto veľkosti (ukázala palcom a ukazovákom malý kruh, pozn. red.). Za 15 tisíc na osobu (českých korún, to je cca 550 eur na osobu, pozn. red.), čo je oficiálna cena lístka. Tak si myslím, že je to naozaj mizerné. Každý chlap sa musí ísť niekam potom navečerať, aby nezostal úplne o hlade,” prezradila pred markizáckou kamerou modelka. 

Známa Slovenka si evidentne porovnala obe akcie a ples, ktorý by mal byť prestížnejší a noblesnejší, z toho vyšiel horšie. Mali by sa troška polepšiť, ak chcú byť konkurenčne schopní, pretože na Ples do opery už potom nikto nepôjde. Ja osobne to budem veľmi, veľmi zvažovať,“ uviedla sklamaná Verešová, ktorá spolu s manželom zaplatila za vstupenky 30 tisíc českých korún a napriek tomu zrejme zostali hladní. 

Je známe, že rovnako ako náš Ples v opere, aj ten pražský má charitatívny podtón. Prostriedky pre detskú nadáciu sa však zbierali v osobitnej dražbe počas večera. Na hosťoch tak, zdá sa, nebol dôvod šetriť. Topky.sk sa preto snažili kontaktovať organizátorov s tým, čo hovoria na slová známej modelky a ako je to vlastne s výťažkom zo vstupeniek. Chceli sme vedieť, čo sa vlastne hradí z príspevkov hostí. Telefonicky sa nám ich ale zastihnúť nepodarilo a na e-mail zatiaľ neodpovedali.  

Tohtoročný ples sa však zviditeľnil  aj inými trapasmi. O ten najväčší sa postaral legendárny jazdec F1 Mika Häkkinen. Hviezda večera udrela do gongu tak silno, že sa s veľkým rámusom zrútil na zem. Rozruch okrem neho spôsobila aj česká snowboardistka Eva Samková, o čom vás topky už informovali TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu