Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragická smrť kamaráta našich celebrít: Na sociálnych sieťach plakali, pohreb odignorovali!

V utorok krátko po obede sa s Michalom K. jeho blízki navždy rozlúčili. Zobraziť galériu (5)
V utorok krátko po obede sa s Michalom K. jeho blízki navždy rozlúčili. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Smutný deň! Rodina a blízki sa v utorok krátko poobede navždy lúčili s Michalom K. (†30), ktorý minulý týždeň tragicky zahynul pri dopravnej nehode pri moste Apollo v našom hlavnom meste. V deň smrti oplakávali mladého Bratislavčana mnohé tváre slovenského šoubiznisu. Svojimi slovami plnými žiaľu doslova zahlcovali sociálne siete. Napriek tomu sa na pohrebe neukázal prakticky ani jeden z nich.

Mediálne známe tváre minulý týždeň v utorok zasiahla smutná správa o tragickej smrti ich dobrého kamaráta Michala K. Mladý podnikateľ zahynul počas dopravnej nehody v bratislavskej Petržalke, keď jeho luxusné BMW narazilo do zvodidiel na Einsteinovej ulici. 

V deň jeho nečakaného úmrtia sociálne siete doslova zaplavili užialené slová mnohých známych tvárí. Svoj smútok na Instagrame vyjadril napríklad Majk Spirit, ktorý sa s Michalom poznal už od školských čias. „Miško môj, brat môj, budeš nám chýbať. Odpočívaj v pokoji,“ napísal na web raper. Podobné slová plné bolesti svojmu kamarátovi venoval aj Michal Nemtuda. „Dnes plače nebo pre teba,“ napísal herec, ku ktorému sa neskôr pridala napríklad aj speváčka Martina Tina Csillagová, po svadbe Kmeťová. 

No hoci vtedy celebrity svojho kamaráta virtuálne oplakávali, na poslednej rozlúčke sa neukázal ani jeden z nich. No hoci oni nedorazili, i tak bolo na thajboxeristovom pohrebe množstvo ľudí - približne 200 smútiacich. Preplnenou obradnou sieňou sa ozývali slová kňaza, ktorý zosnulého odprevádzal na večný odpočinok. Nechýbali ani Michalove obľúbené piesne, počas ktorých sa na obrazovke premietali fotografie. Na dobrého priateľa si zaspomínal niekoľkými dojemnými vetami aj jeho dlhoročný kamarát Branislav Korec zo skupiny H16, ktorého mnohí poznajú aj pod prezývkou Otecko či Kardinál Korec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu