Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lekárka zo slovenského šoubiznisu: Tragédia na Štedrý deň, obeť bojuje o život!

Alena Pallová Zobraziť galériu (5)
Alena Pallová (Zdroj: IEM)

BRATISLAVA – Na tieto Vianoce len tak nezabudne! Lekárka Alena Pallová (35) počas Štedrého dňa nabúrala na svojom luxusnom čiernom BMW v bratislavskej Rači do iného vozidla. Hoci ona samotná vyviazla len s ľahkými zraneniami, ktoré si vyžiadali ambulantné ošetrenie, vodičku v druhom vozidle museli oživovať. V súčasnosti je v umelom spánku.

Alena Pallová zrejme havarovala počas cesty do Pezinka, kde sídli jej klinika a kde aj býva. Nehoda sa stala na Štedrý deň v popoludňajších hodinách, osudnou pre obe šoférky bola račianska Žitná ulica. O nešťastí informuje aktuálne vydanie denníka Plus 1 deň. Lekárka ešte v ten istý deň svojim fanúšikom na Facebooku popriala „šťastné, krásne a veselé“ Vianoce.

Podľa policajnej hovorkyne Pallová pred nehodou alkohol nepožila, v prípade druhej vodičky bol nariadený odber krvi. "Podľa doterajšieho vyšetrovania na mieste dopravnej nehody, vodička osobného motorového vozidla zn. BMW jazdiaca po Žitnej ulici v smere von z mesta pravdepodobne nerešpektovala svetelné signalizačné zariadenie a do križovatky vošla na červený svetelný signál. Tu došlo k zrážke s osobným motorovým vozidlom zn. Fiat Punto, ktoré jazdilo po Stolárskej ulici v smere na Žitnú ulicu," uviedla Karina Považanová z KR PZ v Bratislave.

Na základe informácií portálu racaweb.sk bola zrážka taká silná, že vodička červeného Fiatu Punto vyletela z auta na cestu. Výsledkom je 39-ročná Bratislavčanka vo veľmi vážnom stave, ktorá momentálne s poranením hlavy bojuje o život. Lekárka sa v aute neviezla sama – prítomná bola počas nehody aj jej mama, tá je však mimo nebezpečia a z nemocnice ju prepustili. Okrem polície na mieste zasahovali aj ôsmi hasiči.

Račiansky web ďalej informuje, že inkriminovaný úsek sa vyznačuje vysokou nehodovosťou, údajne kvôli neprehľadnosti spôsobenej zástavbou rodinných domov.

Medzi lekárkine klientky patrí viacero dám slovenského šoubiznisu. Jej služby využíva napríklad modelka Andrea Verešová, herečka Michaela Čobejová alebo partnerka boháča Borisa Kollára Andrea Heringhová. Alena Pallová patrí v šoubiznisových kruhoch medzi známe tváre, pravidelne sa zúčastňuje VIP podujatí. Známa je tiež tým, že si potrpí na luxus a na najvychytenejšie módne kúsky.

O autonehode Aleny Pallovej informuje aktuálne vydanie spomínaného denníka.
Zobraziť galériu (5)
O autonehode Aleny Pallovej informuje aktuálne vydanie spomínaného denníka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu