Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizáci pochovali kolegu: Zdrvená Šóošová, smútok expriateľky a plač syna!

Markizácky kameraman Daniel Nosek mal poslednú rozlúčku v bratislavskom krematóriu. Zobraziť galériu (22)
Markizácky kameraman Daniel Nosek mal poslednú rozlúčku v bratislavskom krematóriu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Čierny piatok! Slovenský televízny svet uplynulý víkend zarmútila správa o tragickej smrti markizáckeho kameramana Daniela Noseka (†40). Vyšportovaný filmár náhle skonal na zlyhanie srdca. V piatok sa s ním krátko pred 15-tou hodinou popoludní prišla do bratislavského krematória rozlúčiť jeho rodina, známi aj kamaráti. Medzi nimi aj umelci, s ktorými dlhé roky spolupracoval, či jeho bývalé partnerky.

Daniel Nosek patril k dvorným kameramanom televízie Markíza. Podieľal sa napríklad na obľúbenej Chart Show aj na seriáloch Búrlivé víno a Chlapi neplačú.

Uplynulý víkend však vyhľadávaný filmár tragicky skonal. Svoju smrť našiel v odparkovanom aute na benzínovej pumpe v bratislavskej Petržalke, kde jeho nehybné telo našli až po dlhých piatich hodinách. Ako sa neskôr ukázalo, dostal infarkt. 


Tragická smrť v štábe Búrlivého vína: Mŕtvolu si nikto nevšimol 5 hodín!

Záhada na bratislavskej benzínke: V aute našli mŕtvolu muža (†40)


V piatok krátko pred 15-tou hodinou popoludní sa konala posledná rozlúčka. Do bratislavského krematória prišlo mnoho ľudí. Nechýbala samozrejme Danielova bývalá partnerka Ivana, s ktorou má syna Sebastiena. Štvorročný chlapček sa so svojím otcom prišiel rozlúčiť tiež a smútočnou sieňou sa ozýval jeho plač. 

Tieto chvíle ťažko prežívali všetci prítomní. Aj po skončení obradu dávali mnohí najavo svoje emócie. Moderátorka Telerána Lenka Šóošová vyzerala naozaj zdrvene. Slzy si musel utierať aj tanečník Jaro Bekr, ktorý prišiel s manželkou Monikou Hilmerovou – herečkou z Búrlivého vína. 

Na poslednú cestu prišla Noseka vyprevadiť aj jeho láska z dávnejších čias, vizážistka Alena Schulczová. Brunetka s kameramanom tvorila pár približne 10 rokov. Teraz jej bol oporou aktuálny priateľ, ktorý je tiež z filmárskej brandže. Zbohom dali kolegovi aj ďalšie známe tváre: moderátorka Iveta Malachovská, herečka Kristína Svarinská, herec Juraj Loj, moderátor Štefan Hríb, či režisér Tomáš Eibner. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu