Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po odchode Bruchalu ignorácia Mečiarovej: Martina, čo ty na to?!

Pavla Bruchalu a Martinu Mečiarovú už ako moderátorov Reflexu neuvidíme. Zobraziť galériu (6)
Pavla Bruchalu a Martinu Mečiarovú už ako moderátorov Reflexu neuvidíme.

BRATISLAVA – Uprednostnili inú! Po tom, čo Pavel Bruchala (36) ohlásil odchod z Markízy, zostal jeden moderátorský flek v relácii Reflex voľný. Hoci sa logicky natíska alternatíva, že by mohli kompetentní zaplátať dieru v programe dlhoročnou tvárou tejto relácie Martinou Mečiarovou (33), nestalo sa tak. Lukratívne miestečko získala Kveta Horváthová (36). Čo na to jej kolegyňa?

Nerátajú s ňou?! Budúcnosť Martiny Mečiarovej v Markíze je neistá. Ako sme vás na topkách nedávno informovali, po dlhých rokoch nečakane skončila na poste moderátorky relácie Reflex.

Zmeny však zasiahli aj samotný formát. Došlo k obsahovému zlúčeniu s Lampárňou a moderátormi mali byť Patrik Herman a Pavel Bruchala. Druhý z menovaných však začiatkom tohto týždňa prekvapivo podal výpoveď a nasmeroval si to do konkurenčnej Jojky.

Logicky sa preto natískala možnosť, že sa na Bruchalovo miesto vráti Martina Mečiarová. Televízia ale na tento flek dosadila Kvetu Horváthovú, ktorá síce má bohaté moderátorské skúsenosti, no tento typ programu bude pre ňu novinkou.

Mečiarovú sme v tejto súvislosti oslovili s otázkou, či jej nie je ľúto, že v Markíze uprednostnili inú moderátorku. „Nič ma nemrzí, práve naopak. Kvete želám veľa šťastia,” poznamenala pre topky.sk blondínka. „Ja som bola pri zrode a štartovaní Reflexu. Moderovali sme ho s kolegom Palim 7 rokov. Je čas ísť ďalej,” dodala.

Zrejme narážala aj na to, že v Záhorskej Bystrici mala dostať iné miesto - hovorilo sa o pozícii redaktorky. Zaujímalo nás preto, aké bude Martinino nové pracovné zameranie. „Viem, čo potrebujem vedieť, ale som viazaná mlčanlivosťou. Ďakujem za pochopenie,” reagovala vyhýbavo markizáčka. Stále je teda otázne, či sa objaví na obrazovkách, v zákulisí alebo televíziu dokonca opustí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu