Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalší šok pre Markízu: Nespokojný Herman plánuje odchod!

Patrik Herman uvažuje o odchode z Markízy.  Zobraziť galériu (5)
Patrik Herman uvažuje o odchode z Markízy.

BRATISLAVA - Už aj on?! Markíza prechádza v poslednom období výraznými zmenami - predovšetkým v rámci personálneho obsadenia. V priebehu pár mesiacov ju totiž opustilo hneď niekoľko dlhoročných tvárí, ktoré si to namierili ku konkurencii. No a vyzerá to tak, že podobný krok má v úmysle aj aktuálny moderátor Reflexu Patrik Herman (39). V týchto dňoch už podľa našich informácií rokuje o prestupe do inej televízie.

Televízia Markíza prichádza v poslednom období o jednu dlhoročnú tvár za druhou. Konkurencii sa podarilo do svojich radov zlanáriť hneď niekoľko stálic zo Záhorskej Bystrice. Ako prvý svojho chlebodarcu opustil Vilo Rozboril kvôli tomu, že sa nedohodol na ďalšej spolupráci týkajúcej sa programu Modré z neba. A potom akoby sa s prestupmi vrece roztrhlo.

Koncom januára podali po dlhých 13-rokoch výpovede Marianna ĎurianováPavel Bruchala. Práve po ňom ostalo v relácii Reflex voľné moderátorské miesto, ktoré modro-žltá televízia obsadila Patrikom Hermanom, čo preňho predstavovalo bolestné za zrušenú Lampáreň. No zrejme už onedlho budú musieť v Záhorskej Bystrici zháňať náhradu aj za neho.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, markizáka v týchto dňoch oslovila konkurencia. Záujem údajne prejavili verejnoprávna RTVS aj komerčná Joj. Moderátor, ktorý v modro-žltej stanici pôsobí už dlhých 18 rokov, však túto tému odmieta komentovať. „Som tým, čím som, vďaka Markíze, ale viete čo, naozaj sa k tomuto nemôžem vyjadrovať,“ povedal nám vyhýbavo Herman, ktorý je v televízii známy svojou vysokou lojálnosťou.

Podľa našich zistení treba za Patrikovými rokovaniami s inými telkami hľadať nielen ponuku lepšieho finančné ohodnotenia, ale najmä nespokojnosť so zrušením Lampárne a následné preradenie do Reflexu. Fakt, že sa v tomto programe Herman vôbec necíti doma, nepriamo priznáva aj on sám.

„Pre mňa je to zmena, je to niečo úplne iné. Snažím sa zvyknúť si na čaro živého vysielania. Zväčšil sa objem vysielaných reportáží, na čo som predtým nebol zvyknutý,” priznal isté komplikácie so svojou aktuálnou pracovnou náplňou. Ale páči sa mi, že sa vysielajú aj lampárňové témy,“ dodal pozitívum na záver. Je úplne jasné, že dlhoročný markizák by sa oveľa radšej znovu venoval publicistickému formátu v štýle svojej starej relácie. Uvidíme, ako sa napokon celá situácia vyvinie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu