Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi telo herečky Minichovej: Páni, to sú ale krivky!

Milena Minichová si chvíle pri mori naozaj užívala. Zobraziť galériu (5)
Milena Minichová si chvíle pri mori naozaj užívala. (Zdroj: archív M.M.)

VALLETTA – Dráždivá! Dovolenková sezóna je v plnom prúde. Podobne ako väčšina Slovákov si oddych v zahraničí dopriala aj Milena Minichová (30). Tá však spojila príjemné s užitočným a na slnečnú Maltu sa vybrala v podstate kvôli štúdiu angličtiny. Ak sa však našla čo i len chvíľka voľného času, herečka sa nahodila do plaviek a predvádzala na pláži svoju atraktívnu postavu. Rozhodne sa bolo na čo pozerať.

Milena Minichová, ktorá sa do povedomia divákov dostala najmä ako mrcha zo seriálu Druhý dych, spojila počas tohtoročného dovolenkového obdobia príjemné s užitočným. Zatiaľ čo sa väčšina Slovákov vybrala do zahraničia najmä kvôli oddychu, herečka išla v prvom rade študovať. „Absolvovala som trojtýždňový jazykový pobyt na Malte, na ktorom som si zdokonaľovala angličtinu,“ prezradila pre topky.sk Minichová.

No plavovláska si samozrejme dopriala aj chvíľky pri mori. Herečka sa na pláži ukázala v plavkách, v ktorých vynikli jej dokonalé krivky. „V poslednom období dosť často cvičím. Vlastne každý druhý deň. No nenútim sa do toho, ale naozaj ma to baví. Tak trochu som tomu prepadla,“ prezradila tajomstvo svojej skvelej postavy muzikálová herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu